Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Η ΠΑΣΥ καλεί στην απεργία της 6ης Νοέμβρη

Η ΠΑΣΥ καλεί στην απεργία της 6ης Νοέμβρη

po-pasy

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΠΑΣΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγρότη – Κτηνοτρόφε

Όλοι στο δρόμο του αγώνα μαζί με το ΠΑΜΕ των εργαζομένων, την ΠΑΣΕΒΕ των αυτοαπασχολούμενων, το ΜΑΣ της νεολαίας, την ΟΓΕ των γυναικών της λαϊκής οικογένειας, να δώσουμε μαζικό & δυναμικό παρόν στην απεργία στις 6 Νοέμβρη.

Η καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που πορεύεται στους αντιλαϊκούς μονόδρομους της ΕΕ – με μνημόνια ή χωρίς αυτά –  σφίγγει σαν θηλιά με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014 – 2020 στο λαιμό των φτωχομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, επιταχύνοντας το ξεκλήρισμά τους, μειώνοντας δραστικά τα κονδύλια της ΕΕ για τη γεωργία/κτηνοτροφία.

Έρχεται να προστεθεί στις απλήρωτες για μήνες παραγωγές μας, στις τιμές κάτω του κόστους των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων μας,  στο κάθε μέρα αυξανόμενο κόστος παραγωγής, στα ανελέητα χαράτσια , στη φορολογία της αγροτιάς από το πρώτο ευρώ, στα αυξημένα ασφάλιστρα του ΕΛΓΑ χωρίς την κάλυψη όλων των  ζημιών,  που όλα μαζί βαράνε στο ντορό  της συγκέντρωσης γης & παραγωγής σε λιγότερα χέρια «ισχυρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων».

Καλούμε σαν ΠΑΣΥ τους φτωχομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους όλης της χώρας, με τους αγωνιστικούς Αγροτικούς Συλλόγους & Ομοσπονδίες, με τις Συντονιστικές Επιτροπές των μπλόκων, με τη παρουσία του κάθε αγρότη & αγρότισσας, να δώσουν στις 6 Νοέμβρη τη δική τους αγωνιστική απάντηση σ’αυτές τις αντιαγροτικές πολιτικές.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !  Χρειάζεται να απαντήσουμε δυναμικά σ’αυτούς που φορτώνουν τη δική τους καπιταλιστική οικονομική κρίση στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων, δεν πρέπει να καταδικαστούμε στην ανέχεια εμείς & τα παιδιά μας για να σωθούν τα κέρδη των λίγων.

    Να βάλουμε απέναντί μας τις πολιτικές δυνάμεις – συμπολιτευόμενες & αντιπολιτευόμενες – που πίνουν νερό στο όνομα του Μάαστριχτ & της ΕΕ δίνοντας το «πράσινο φως» για μνημόνια και δανειακές συμβάσεις. Και ας βαφτίζονται μνημονιακές ή αντιμνημονιακές.

Αν δεν τους σταματήσουμε, θα μας γονατίσουν !                                                               

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ    

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΠΑΣΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.