Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Η προϊστορία με Κουκουλάκη…

Η προϊστορία με Κουκουλάκη…

Μιχάλης ΚουκουλάκηςΟ Μιχάλης Κουκουλάκης (συνδ. Ηρακλείου) ορίστηκε να σφυρίξει το σημερινό παιχνίδι του Παναιτωλικού. Ο ηρακλειώτης ρέφερι θα έχει ως βοηθούς του την κ. Κουρομπύλια (συνδ. Δυτ. Αττικής) και τον κ. Σταυρουλάκη (συνδ. Ρεθύμνου) ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Νταμπώσης (συνδ. Πιερίας).

Αν κανείς ψάξει να βρει στο παρελθόν παιχνίδια του Παναιτωλικού που σφύριξε ο έμπειρος διαιτητής, αναμφίβολα το μυαλό όλων σταματάει στο επικό μπαράζ της Νέας Σμύρνης το Μάιο του 2009 που με τον κ. Κουκουλάκη ρέφερι ο Παναιτωλικός κέρδισε τη Ρόδο με 2-1 με το γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, σε ένα παιχνίδι πάντως που ο Μ. Κουκουλάκης είχε δείξει με τα σφυρίγματά του μια σαφή διάθεση υπέρ της αντιπάλου ομάδας, κάτι που ευτυχώς τότε δε στοίχησε στον Παναιτωλικό.

Στο προ διετίας παιχνίδι πάντως της SuperLeagueπου ξαναβρήκε τον κ. Κουκουλάκη μπροστά του ο Παναιτωλικός στο Κλ. Βικελίδης απέναντι στον Άρη (0-0), ο ηρακλειώτης ρέφερι είχε μια ομολογουμένως αλάνθαστη διαιτησία κάτι που σχολιάστηκε θετικά από όλους με μοναδικό μελανό σημείο εκείνου του παιχνιδιού να είναι ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Κουτρομάνου με τον αγρινιώτη παίκτη να ταλαιπωρείται από τότε έως και σήμερα και να κάνει τιτάνιο αγώνα δρόμου για δύο χρόνια, έχοντας φτάσει πλέον μια ανάσα από την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους…

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.