Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

« Η τρομοκρατία είναι χρυσός ; »

« Η τρομοκρατία είναι χρυσός ; »

Το όργιο βίας και τρομοκρατίας που απροκάλυπτα εξαπέλυσε η αστυνομία στην Ιερισσό Χαλκιδικής, με πρόσχημα την προστασία του εργοταξίου Χρυσού στις Σκουριές δείχνει τις προθέσεις αλλά και την έλλειψη κάθε φραγμού της Κυβέρνησης Σαμαρά ενάντια στην Ελληνική κοινωνία.

Δεν δίστασαν, προκειμένου να υπερασπιστούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, να προκαλέσουν γενικευμένη όξυνση και να καταλάβουν την Ιερισσό με τις δυνάμεις καταστολής, να εισβάλουν σε σπίτια, να προσαγάγουν ανηλίκους, να επιτίθενται με χημικά ακόμα και μέσα σε σχολεία.

Η κυβέρνηση, παρά την εκφρασμένη αντίθεση της τοπικής κοινωνίας και την αντίδρασή της στην εγκατάσταση Μονάδας Χρυσού, επιμένει κυνικά, καταστρατηγώντας το αυτονόητο δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να έχουν γνώμη για τον τόπο που ζουν.

Καταγγέλλουμε την ωμή Κυβερνητική βία και τρομοκρατία και ζητάμε την άμεση απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων, τασσόμενοι στο πλευρό των μαθητών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και όλων των κατοίκων της Ιερισσού και της γύρω περιοχής.

 

 

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.