Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Η φωνή των πολιτών εισακούγεται μέσα από το agrinionews!

Η φωνή των πολιτών εισακούγεται μέσα από το agrinionews!
Πρίν…


Τώρα…

Όπως βλέπετε και μόνοι σας ο Δήμος Αγρινίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο θέμα που μας έστειλε ο αναγνώστης Παναγιώτης και που αναδείχθηκε μέσα από το agrinionews:
Πρόκειται για το δρόμο που βρίσκεται παράπλευρα με το ρέμα του Αγρινίου (είναι ο δρόμος που φεύγει απο το hotel Alexander και περνά κάτω από την εθνική οδό και συνεχίζει ευθεία περνώντας μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ και μπροστά από την εταιρεία International Fruit). Εκεί είχε ξεκινήσει κάποτε να γίνει βιολογικός καθαρισμός, ο οποίος όμως σταμάτησε στα μισά και εκεί έχει μείνει. Ο χώρος δε είχε μετατραπεί σε χωματερή.
http://agrinio-news.blogspot.com/2008/11/blog-post_10.html.
Αυτά στις 10 Νοεμβρίου.
Από την επόμενη κι όλας μέρα ο Δήμος άρχισε να απομακρύνει τα σκουπίδια από το χώρο αυτό, όπως βλέπετε στις καινούργιες φωτογραφίες.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η φωνή των πολιτών εισακούγεται μέσα από αυτό το ιστολόγιο. Σαν agrinionews οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο δήμος επέδειξε στη συγκεκριμένη περίπτωση άμεσα αντανακλαστικά στο θέμα αυτό και ευελπιστούμε να υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Πάντως τέτοιες κινήσεις είναι δείγματα δημοκρατικής αντίληψης και προωθούν τον υγιή δημόσιο διάλογο. Ευελπιστούμε να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και για τα άλλα θέματα, για τα οποία θα σας κρατάμε ενήμερους.
Από δώ το έχουμε πει. Θα λέμε και τα καλά και τα άσχημα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.