Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Θα απευθύνει χαιρετισμό στην ομιλία Τσίπρα ο Κουρουμπλής

Θα απευθύνει χαιρετισμό στην ομιλία Τσίπρα ο Κουρουμπλής

Aνταποκρινόμενος στην πρόσκληση που δέχθηκε…

Στο Αγρίνιο θα μιλήσει το απόγευμα της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το γεγονός πως ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, διαγεγραμμένος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ μετά το «όχι» στο Μεσοπρόθεσμο, Παναγιώτης Κουρουμπλής θα παραβρεθεί στην ομιλία και μάλιστα θα απευθύνει χαιρετισμό ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση.
Η επιλογή του αυτή αναμένεται να πυροδοτήσει τα ήδη διακινούμενα σενάρια για εκλογική συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο ο ίδιος επιμένει- μιλώντας στο agrinionews.gr- πως εργάζεται επίμονα προς την κατεύθυνση συγκρότησης αντιμνημονιακού πόλου κεντροαριστερών δυνάμεων , και με στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, και ο οποίος (πόλος) θα αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση εξουσίας.
Καθώς μάλιστα εμφανίζεται αισιόδοξος πως αυτός ο στόχος είναι εφικτός (είναι σε εξέλιξη έντονες διεργασίες) και για το λόγο αυτό συνομιλεί με όλες τις εκφάνσεις τις κεντροαριστεράς, δεν δέχεται πως υπάρχει ειλημμένη απόφαση για συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς λοιπόν αυτό το ενδεχόμενο θα τεθεί στο τραπέζι εφόσον αποτύχει η προσπάθεια για τον κεντροαριστερό-αντιμνημονιακό πόλο…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.