Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Θερίζουν τα αλυσοπρίονα και οι…σκύλοι!

Θερίζουν τα αλυσοπρίονα και οι…σκύλοι!


Παιδάκι δαγκώθηκε στο χείλος από σκύλο! Πλήθος περιστατικών τις τελευταίες μέρες στα Επείγοντα στο νοσοκομείο

Φαίνεται ότι η στροφή προς τα ξύλα για τη θέρμανση, λόγω και του προηγούμενου απότομου «γυρίσματος» του καιρού, αλλά και της μη διάθεσης ακόμη πετρελαίου έχει κάνει πολλούς συμπολίτες μας βιαστικούς. Το ίδιο και οι εργασίες σε ημι-αστικές περιοχές που είναι πολλές γύρω από το Αγρίνιο όπου αδέσποτα και οικόσιτα σκυλιά έχουν μεγάλους πληθυσμούς.
Μόνο τις τελευταίες δύο μέρες καταγράφηκαν τρία περιστατικά τραυματισμών με αλυσοπρίονο σε κοπή ξύλων, ευτυχώς χωρίς κάτι ανεπανόρθωτο. Την χτεσινή μέρα δύο άτομα σχετικά μεγάλης ηλικίας πήγαν στα επείγοντα με τέτοια τραύματα σε δάχτυλα και πόδι ενώ και σήμερα ένα άτομο γύρω στα 40 έφερε τραύματα στο χέρι από το συγκεκριμένο εργαλείο. Με ράμματα και κινητοποίηση γιατρών και νοσηλευτών δεν υπήρξαν περαιτέρω προβλήματα, αλλά είναι κοινή η ομολογία ότι τα περιστατικά πληθαίνουν.
Το ανησυχητικό είναι τα δαγκώματα σκύλων με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα όπου ένα μικρό τσιγγανάκι δαγκώθηκε στο στόμα και το χείλος(!) από ένα σκυλί την ώρα που έτρωγε ένα κρουασάν. Πιθανολογείται ότι το σκυλί προσπάθησε να του πάρει το φαγητό…Και χτες όμως δύο σοβαρά περιστατικά έκαναν την εμφάνισή τους από δάγκωμα στο λαιμό στη μια περίπτωση και σε χέρια και σώμα στην άλλη και μάλιστα στους ίδιους τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων σκύλων!
Να σημειωθεί ότι σήμερα υπήρξε ελαφρύς τραυματισμός και ενός τεχνικού σε σκεπές που ευτυχώς τη γλίτωσε με μπατάρισμα στο κεφάλι και το χέρι, ενώ είχαμε και ένα περιστατικό όπου ένα κοριτσάκι, από την κοινότητα των Ρομ, προσήλθε στο νοσοκομείο με έντονο χτύπημα στο μάτι με τους δικούς του να δηλώνουν ότι χτυπήθηκε από ένα συνομίληκό του παιδάκι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.