Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Θερινά πολιτιστικά ραντεβού στη Βόνιτσα

???????????????????????????????Οι εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας συνεχίζονται με το πρόγραμμα του Συλλόγου Εν Αθήναι Βονιτσάνων.
Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:00 οι εκδηλώσεις αρχίζουν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Βόνιτσα οπού θα γίνουν παρουσιάσεις βιβλίων και εκθέσεις ζωγραφικής.
Την Πέμπτη 30 Ιουλίου και ώρα 10:00 θα γίνει καθαρισμός του Κάστρου Βόνιτσας από την ομάδα Εθελοντών του Συλλόγου και τη συνδρομή του Δήμου και το απόγευμα τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση επιδαπέδιου σκάκι και σόου με κλόουν.
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου θα γίνει καθολική συμμετοχή του Συλλόγου στην εκδήλωση του Μουσείου Θυρρείου.
Το Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 07:00 θα γίνει Περιήγηση – ξενάγηση – ενημέρωση εντός του Κάστρο Βόνιτσας και το απόγευμα ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία – παράσταση από τα Ηχοχρώματα Πρέβεζας και Αργυράδες Κέρκυρας.
Την Κυριακή 2 Αυγούστου και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της ομάδας εθελοντών του Συλλόγου στον Σεπετό και στο Σπήλαιο της Νεραϊδοσπηλίας στο Μοναστηράκι, με τον σπηλαιολόγο Κώστα Μπακολίτσα, το Τοπικό Μοναστηρακίου, τους Αθηναίους Μοναστηρακιώτες και την Συνδρομή του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Το Απόγευμα και ώρα 19:00 θα γίνει αποκάλυψη πινακίδας στον πλάτανο του Άγιου Σπυρίδωνα στη Βόνιτσα και παρουσίαση βιβλίου ποιημάτων φιλοκτήτη Λαμπράκη με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Βόνιτσας. Το βράδυ και ώρα 20:00 στο Φάρο Βόνιτσας θα γίνει φιλολογική βραδιά με διάφορα θέματα και θα ακολουθήσει μουσική συναυλία Λευκαδίτικου Συγκροτήματος.
Τέλος την Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδοσφαίρου παλαίμαχων παιχτών και οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Εν Αθήναι Βονιτσάνων θα κλείσουν το βράδυ και ώρα 22:00 στο HORA PARADISO στη Βόνιτσα με ξέφρενο PARTY!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.