Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Ικανοποιήση στον Παναιτωλικό για Χαριστέα. Τι γίνεται με τα μεταγραφικά…

Ικανοποιήση στον Παναιτωλικό για Χαριστέα. Τι γίνεται με τα μεταγραφικά…

Ως “μια ιστορική στιγμή” για το σύλλογο χαρακτήρισε την κλήση του Άγγελου Χαριστέα στην Eθνική Ελλάδος ο δ/νων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης.
Ο κ. Μπελεβώνης χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό που υπάρχει σε όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού για την ευχάριστη εξέλιξη τόνισε στο agrinionews.gr: «Είμαστε όλοι περήφανοι για τον Άγγελο και εύχομαι σύντομα να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες της ομάδας μας το δρόμο του. Άλλωστε για εμάς η Εθνική Ελλάδος αποτελεί κάτι το ξεχωριστό και σαν Παναιτωλικός είμαστε μέλη του φαν κλαμπ της Εθνικής από πέρυσι».
Στα μεταγραφικά από την Τρίτη και μετά αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι Μητρόπουλος, Καπνόπουλος και Ντολεζάι. Τούτο διότι την ερχόμενη Τρίτη και στις 16:00 συνεδριάζει το τακτικό δ.σ. της Super League με θέμα την-τυπική- επικύρωση της περσινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος και τη διαγραφή των Ολ. Βόλου και Καβάλας από μέλη της κάτι που αυτόματα θα σημάνει και την ελευθερία των παικτών τους να μεταγραφούν σε άλλους συλλόγους, έως τις 14 Οκτωβρίου όπως έχει ανακοινωθεί η σχετική προθεσμία.

Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.