Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020

Κάποιοι πάνε να στραβώσουν το κλίμα ενόψει του Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

Επεισόδια που έλαβαν χώρα χτες τις πρώτες πρωινές ώρες στην οδό Μπουκογιάννη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού κατέληξαν σε ολιγόλεπτη, αλλά σφοδρή, συμπλοκή, ήρθαν να εντείνουν το κλίμα ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στο Αγρίνιο.
Το παιχνίδι Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός μπορεί να μην εμπεριέχει κάποια βεντέτα αλλά υπάρχουν αναληθείς φήμες που κυκλοφορούν, αλλά και ειδήσεις που δημοσιεύουν αθηναϊκά μέσα που ίσως ρίξουν λάδι στη φωτιά χωρίς λόγο. Αυτό που ίσως χρειάζεται μεγάλη προσοχή είναι μήπως, με αφορμή αυτό το ματς, βρουν κάποιοι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν παλιούς δικούς τους λογαριασμούς που δεν έχουν σχέση ούτε με τον Παναιτωλικό αλλά ούτε και με το Αγρίνιο.
Μια τέτοια περίπτωση μοιάζει να είναι η χτεσινή όταν μια ομάδα 15 ατόμων κατευθύνθηκε προς το σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού για να βρεθεί αντιμέτωπη με ισάριθμη ομάδα και να υπάρξει πετροπόλεμος και συμπλοκές που τρομοκράτησαν τους θαμώνες των κοντινών καταστημάτων. Αυτές έληξαν με «θύματα» παρμπρίζ αυτοκινήτων και -ευτυχώς -χωρίς τραυματίες όταν μεταφέρθηκαν μέσω των στενών προς την Παπαστράτου και θα είχαν μεγαλύτερη διάρκεια αν δεν έφταναν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δυο πλευρές ήταν προετοιμασμένες και είχαν διαφόρων ειδών πολεμοφόδια πάνω τους.
Για να κατευναστούν πάντως τα πνεύματα και για να μην κυκλοφορούν φήμες το agrinionews.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του Παναιτωλικού και έμαθε ότι οι φήμες που υπάρχουν για «περίπου 1000 εισιτήρια που έχουν πάει σε οπαδούς του Παναθηναϊκού» ή για «200 εισιτήρια που έχουν καταλήξει σε Πατρινούς Παναθηναϊκούς» δεν υφίστανται, καθώς δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει τρόπος για κάτι τέτοιο, ενώ η πολιτική ηγεσία έχει ξεκαθαρίσει ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε μετακίνηση οπαδών στο Αγρίνιο. Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η σοβαρότητα και να μην βγουν απωθημένα στο Αγρίνιο που δεν έχουν σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης.

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.