Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

“Καζάνι που βράζει” η παράταξη Κοιμήση

Ενα “καζάνι που βράζει” είναι  η πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Αμφιλοχίας μετά την συνάντηση που είχε  ο Δήμαρχος Απόστολος  Κοιμήσης με τους συμβούλους του με σκοπό την ανάθεση και αντικατάσταση των αντιδημάρχων και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με πηγές του amfiloxia-blogs.blogspot.gr  ο κ. Κοιμήσης απέδειξε για άλλη μια φορά  ότι δεν τολμάει να φέρει την αλλαγή και τη φρεσκάδα στα πρόσωπα.Πορεύεται με τα ίδια πρόσωπα όπως παλιά.

Μένουν στη θέση τους  οι Κύριοι Παπούλιας,Γάκης και Σιατής.Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες  θυσιάστηκαν οι δύο κυρίες αντιδημάρχοι,  η κα. Καρδάρα και η κα Ψωφάκη και αντικαθίστανται απο τους κκ. Τσόλκα και Κακαρούνα. Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κατά πάσα πιθανότητα τοποθετείται η κυρία Μαργάρη Ελευθερία.Εντονότατες είναι οι αντιδράσεις κάποιον συμβούλων που βλέπουν να παραγκωνίζονται και να γίνονται οι “Ιφιγένειες εν Αυλίδι”.
Σύμφωνα εξάλλου με  πληροφορίες ο Κος Μπαλάσκας υπέβαλε την παραίτησή του απο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου που τοποθετήθηκε πρόσφατα,όπως επίσης εντονότατη ήταν και η αντίδραση της κυρίας ΦρειδερίκηΛαμπράκη , μιας απο τους συμβούλους που ήρθε δεύτερη σε σταυρούς στις εκλογές.
Η κα Ψωφάκη (πρώτη σε σταυρούς, 1550) μαθαίνουμε αν αληθεύει πώς δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έχει καμία αρμοδιότητα πλέον στη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου μετά την αποκαθήλωση της απο τον κ. Κοιμήση.
Εντονη επίσης είναι και η δυσφορία του κ. Τσόλκα για τη θέση που του προτάθηκε που δεν συνάδει με την επαγγελματική του καριέρα στα έργα από την οποία θα μπορούσε να προσφέρει τα μέγιστα στο Δήμο.
Με μια πρώτη ματιά και αν επιβεβαιωθούν σύντομα οι πληροφορίες μας θα καταρρίψουμε κάθε ρεκορ ίσως και παγκοσμίως που οι σύμβουλοι που τους ανατέθηκαν αρμοδιότητες στην πλειοψηφία τους να είναι οι ποιο πολλοί συνταξιούχοι.

amfiloxia-blogs.blogspot.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.