Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Καθιστική διαμαρτυρία στα διόδια του Ρίου από τους τρίτεκνους

236tritΤρίτεκνοι από Αχαϊα, Αίγιο, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αιτωλικό θα φωνάξουν “ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ = ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ”

Καθιστική διαμαρτυρία στα διόδια του Ρίου προγραμματίζουν για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου τρίτεκνοι από Αχαϊα, Αίγιο, Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αιτωλικό.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γονέων Τριών Παιδιών Ν. Αχαϊας:

«Ταυτόχρονα με την οικονομική η χώρα μας βιώνει και μια δεύτερη, βαθύτερη και δυσκολότερα αναστρέψιμη κρίση, τη δημογραφική, η οποία ως λέγεται ισοδυναμεί με βόμβα έτοιμη να εκραγεί στα θεμέλια του Έθνους.

Σε ημερίδα ,που οργανώνει ο Σύνδεσμός μας, το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, ώρα 18.00, στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, ειδικοί επιστήμονες θα παρουσιάσουν πολύπλευρα και στη διαχρονία του το φαινόμενο, ώστε τα συμπεράσματα να επισημαίνουν και τα αναγκαία  από την  Πολιτείας μέτρα.

Παράλληλα, και με την ευκαιρία αυτή κόβουμε και την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑ  μας, ευχόμενοι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  και ΥΓΕΙΑ, σ΄ όλες τις οικογένειες της πόλης μας και ιδιαίτερα στις πολυμελείς-τρίτεκνες οικογένειες, τις οποίες και εκπρο-σωπούμε.

Την επομένη, Κυριακή ,7 Φεβρουαρίου, στις 11.3ο, μέλη του Συνδέσμου μας και των Συλλόγων Tριτέκνων ΑΙΓΙΟΥ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα προβούμε σε καθιστική ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στα  ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ, για να αναδείξουμε το εθνικό μας πρόβλημα και να προβάλλουμε στην κοινωνία τα αιτήματά μας :

ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ =ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ

ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ = ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Στις εκδηλώσεις μας αυτές συμμετέχουν : Τα Προεδρεία της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) και Κύπρου ( ΠΟΠΟ) , όπως και  Αντιπρόσωποι από πολλούς Συλλόγους Τριτέκνων της χώρας μας»

www.patrastimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.