Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Καταγγέλλουν τη συμπεριφορά Αναγνωστόπουλου οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Καταγγέλλουν τη συμπεριφορά Αναγνωστόπουλου οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

NOSOKOMEIO-MESOLOGGI-XIROMERONEWS

Για απαράδεκτη συμπεριφορά από πλευράς του Διευθυντή του Κ.Υ. Αιτωλικού κ. Αναγνωστόπουλου κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Αιτωλικού κ. Αναγνωστόπουλος επιχείρησε να παραλάβει από το Νοσοκομείο τους φακέλους των εργαζομένων στο Κ.Υ., όμως συνάντησε την άρνηση παράδοσης των φακέλων κατόπιν εντολής που έδωσε  ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλος. «Το γεγονός αυτό οδήγησε σε ένταση , η οποία ξέφυγε από τα όρια και δημιουργήθηκαν καταστάσεις που δεν τιμούν κανένα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι.

Η ανακοίνωση:

Tην προηγούμενη Τετάρτη κατόπιν προηγηθείσας συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα ο Διευθυντής του Κ.Υ. Αιτωλικού κος Αναγνωστόπουλος ήρθε να παραλάβει από το Νοσοκομείο τους φακέλους των εργαζομένων στο Κ.Υ.

Εκεί συνάντησε την άρνηση παράδοσης των φακέλων κατόπιν εντολής που έδωσε  ο κος Κυριακόπουλος. Το γεγονός αυτό οδήγησε σε ένταση , η οποία ξέφυγε από τα όρια και δημιουργήθηκαν καταστάσεις που δεν τιμούν κανένα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του   κ. Αναγνωστόπουλου προς υπαλλήλους  του Νοσοκομείου  μας και μέλη του Συλλόγου.

Ο σεβασμός της προσωπικότητας καθενός είναι αυτονόητη  υποχρέωση και μη διαπραγματεύσιμη για εμάς.

Αυτός είναι και ο λόγος που μας προκάλεσε  εντύπωση η ερώτηση του κ. Κυριακόπουλου  σε μέλη του Δ.Σ. . Ερώτηση  για το ποιά θα είναι η στάση του συλλόγου απέναντι στο συμβάν και αυτό όταν ο ίδιος έχει ανεχθεί –καλύψει ανάλογες συμπεριφορές από εργαζόμενο που τυγχάνει τις εύνοιάς του , παρά τις συνεχόμενες καταγγελίες τόσο του συλλόγου  όσο και των εμπλεκομένων .

Θέλουμε να τονίσουμε σε όλους  ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι ούτε πιόνια στο παιχνίδι εξουσίας του καθενός ούτε σάκος εκτόνωσης του αρνητικού κλίματος που δημιουργούν αυτά τα παιχνίδια.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.