Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Κεντρική συγκέντρωση από το Ποτάμι στο εκλογικό του κέντρο στο Αγρίνιο (φωτο-video)

Κεντρική συγκέντρωση από το Ποτάμι στο εκλογικό του κέντρο στο Αγρίνιο (φωτο-video)

DSCN5217

Με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας κ. Παναγιώτη Καρκατσούλη το Ποτάμι έκλεισε τις προεκλογικές του κινητοποιήσεις στο Αγρίνιο σήμερα στο προεκλογικό κέντρο του κόμματος στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη. Παρόντες φίλοι και εθελοντές του κόμματος καθώς και οι εννιά υποψήφιοι βουλευτές στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Καρκατσούλης που ως γνωστόν έχει βραβευτεί ως «ο καλύτερος δημόσιος λειτουργός στον κόσμο» το 2012 ως καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης  με το Διεθνές Βραβείο για τη Δημόσια Διοίκηση, δήλωσε ότι είναι τιμή και χαρά του που είναι στο Αγρίνιο καθώς κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή μάλιστα. Στο χαιρετισμό του μάλιστα έκανε λόγο για ένα νέο κίνημα που φαίνεται να πηγαίνει εξαιρετικά καλά και να εδραιώνεται στην 3η θέση του υπό διαμόρφωση πολιτικού σκηνικού.

Μίλησε για «πιέσεις, συμπιέσεις, ψεύδη και λάσπη», αλλά κυρίως για «μια προεκλογική περίοδο χωρίς επιχειρήματα και προτάσεις για λύσεις για τα δύσκολα», λέγοντας ότι προτιμήθηκαν οι υποσχέσεις και τα διλήμματα για σκοτάδι και φως. «Εμείς φέραμε ένα συνετό και ανθρώπινο λόγο και δείξαμε ότι μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα», ανέφερε. Έκανε επίσης λόγο για μια δημοσκοπική θέση που σημαίνει ότι το Ποτάμι μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα απέναντι στα παλιά κόμματα που τα έχει απορρίψει ο κόσμος ακριβώς για το παρελθόν τους. Κι όμως, όπως ανέφερε, αυτά επιμένουν να θέλουν να δείξουν ότι «ξέρουν τη δουλειά», δηλαδή τους πελατειακούς μηχανισμούς.

«Ο λόγος που ασχοληθήκαμε είναι η αγωνία για το μέλλον και δυνατά προχωράμε στο φως για μια καλύτερη μέρα», είπε κι ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι στο νομό με το Ποτάμι, νέοι άνθρωποι, με σπουδές και επαγγελματίες, όπως τονίστηκε πολλές φορές. Πρόκειται για τους Γιώργο Καρβούνη, Δημήτρη Παπαναστασόπουλο, Γεωργία Αναστασοπούλου, Βίκυ Αγγελή, Αλέξανδρο Τσίπρα, Χριστίνα Φούντζουλα, Σωτήρη Καβαθατζόπουλο, Νίκη Φούντα και Λευτέρη Αραχωβίτη. Ο καθένας έκανε μια παρουσίαση του εαυτού του και των λόγων που τον οδήγησαν να ενταχθεί και να μετάσχει στις εκλογές με το Ποτάμι.

Μετά τη παρουσίαση υπήρξαν ερωτήσεις από τους συγκεντρωμένους για την τρέχουσα πολιτική, τις μεταρρυθμίσεις, τη δημόσια διοίκηση κλπ, ειδικά προς τον κ. Καρκατσούλη.

DSCN5218 DSCN5223 DSCN5226 DSCN5236 DSCN5242 DSCN5249 DSCN5254 DSCN5257 DSCN5261 DSCN5270 DSCN5271 DSCN5276 DSCN5277

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

    ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΜΗΔΕΝ!

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ. ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.