Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Κεφάλαιο ο Μητρόπουλος

Κεφάλαιο ο Μητρόπουλος

Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι από τους παίκτες που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και μάλιστα για δύο ακόμα χρόνια. Είναι επίσης από τους λίγους παίκτες που αγωνίστηκαν την τελευταία σεζόν με την ομάδα του Αγρινίου, για τον οποίο ενδιαφέρονταν (και προφανώς εξακολουθούν να ενδιαφέρονται) ομάδες της Super League να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Αιγιώτης μέσος έδωσε τα διαπιστευτήριά του στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου μας την τελευταία διετία. Βασικός στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων, πήρε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο έπαιξε σε όλα τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια το περασμένο καλοκαίρι, πριν τη διάλυσή του. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και τον απέκτησε, για ν’ αποτελέσει βασικό στέλεχός του συμμετέχοντας σε 22 παιχνίδια με την κυανοκίτρινη φανέλα, από το φθινόπωρο που ήρθε στο Αγρίνιο.

Η πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία, δεν είναι ο μοναδικός λόγος που είναι περιζήτητος. Η ηλικία του (γεννημένος στις 4 Απριλίου 1990) αποτελεί δέλεαρ για κάθε ομάδα, όχι μόνο γιατί προοιωνίζει μια λαμπρή καριέρα. Γιατί, επέτρεπε την απόκτησή του και από ομάδες στις οποίες έχει επιβληθεί απαγόρευση πραγματοποίησης μεταγραφών, λόγω μη αδειοδότησής τους. Αν η ποινή αυτή εφαρμοστεί τελικά.

Ο Μητρόπουλος, που σίγουρα θα προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Super League, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αυτόν τον καιρό. Η επιθυμία του είναι γνωστή, αλλά χωρίς τη συναίνεση του Παναιτωλικού δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Για την ομάδα του Αγρινίου αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο και ως τέτοιο αντιμετωπίστηκε αυτό το διάστημα.

Έγιναν συζητήσεις μαζί του, αλλά η διοίκηση δεν οδήγησε την υπόθεσή του στο δρόμο των υπολοίπων. Κρατάει στάση αναμονής παγώνοντας το θέμα και περιμένει τις εξελίξεις. Ίσως, ο νεαρός μέσος αποτελέσει για το επόμενο διοικητικό σχήμα ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, απ’ το οποίο θα αντλήσει «κεφάλαιο κίνησης» απαραίτητο για την προσπάθεια που θα κάνει στο άμεσο μέλλον η ομάδα.

Χρήστος Στούμπος

Εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.