Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Κλιμάκια για να θυμίσουν ότι “το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ”…

Κλιμάκια για να θυμίσουν ότι “το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ”…
ΦΩΤΟ από τη χθεσινή σύσκεψη στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ

Κλιμάκια στελεχών για όλες τις δημοτικές ενότητες των δήμων της Αιτωλοακαρνανίας συγκροτεί το ΠΑΣΟΚ. Σκοπός είναι τα κλιμάκια (που θα έχουν επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές) να εξορμήσουν σε πόλεις και χωριά για να εκφράσουν τον πολιτικό λόγο και το πρόγραμμα του κόμματος ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης.
Η κινητοποίηση ξεκίνησε με τον ερχομό του πρώην υπουργού Πέτρου Ευθυμίου και τη σύσκεψη της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας που έλαβε χώρα στα γραφεία της Νομαρχιακής χθες Σάββατο. Τα στελέχη που θα μετάσχουν στα κλιμάκια αναμένεται να συγκεντρωθούν τη Δευτέρα ενώ ο Πέτρος Ευθυμίου πιθανότατα να έρθει πάλι στο Νομό την ερχόμενη Τρίτη. Παράλληλα γίνονται ενέργειες για να λάβει χώρα η κεντρική προεκλογική εκδήλωση με την παρουσία του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σε ανακοίνωσή της πάντως η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ καλεί “τα Μέλη και τους Φίλους του ΠΑΣΟΚ να αναλογιστούν τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η Πατρίδα μας”. “Κατανοούμε πλήρως την αγανάκτηση και τον θυμό τους. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε την τριανταπεντάχρονη πορεία μας στην Ελληνική Κοινωνία και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε το ΠΑΣΟΚ στον εκδημοκρατισμό και στην ανάπτυξη της Πατρίδας μας.Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Εμπρός λοιπόν για μια άλλη πορεία κοντά στο Λαό και μαζί με το Λαό για μια καινούργια αρχή” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.