Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιμήσης: Απαράδεκτα, ρατσιστικά και απολίτιστα τα λεγόμενα Τσίπρα

Κοιμήσης: Απαράδεκτα, ρατσιστικά και απολίτιστα τα λεγόμενα Τσίπρα

ΚΟΙΜΗΣΗΣMεγάλες αναταράξεις προκάλεσε στην Αυτοδιοίκηση  ο χαρακτηρισμός «βλαχοδήμαρχοι» του Αλέξη Τσίπρα, ενόσω μάλιστα αρχίζει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές του Μαΐου

Αιχμηρός μάλιστα εμφανίζεται  ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ κ.Απόστολος Κοιμήσης σε δηλώσεις του στο agrinionews.gr, κληθείς να σχολιάσει τα όσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας είπε σε ομιλία του, περί «Βλαχοδημάρχων που εξυπηρετούν το παλαιοκομματικό σύστημα».

Ο κ. Κοιμήσης χαρακτήρισε  «Απαράδεκτα, ρατσιστικά και απολίτιστα» τα όσα ο κ. Τσίπρας είπε.  «Είναι μία απρέπεια που προσβάλλει αιρετούς και πολίτες. Θα μπορούσε να δικαιολογηθεί από τον ψυχισμό που διακατείχε τη συγκεκριμένη στιγμή τον κ. Τσίπρα, που είναι όμως εντελώς απαράδεκτη, ρατσιστική και απολίτιστη στάση γιατί επιβεβαιώθηκε  με επίσημο Δελτίο Τύπου από το κόμμα. Είναι κρίμα να επικρατούν τέτοιες λογικές, τέτοιου ύφους και τέτοιου ήθους από ανθρώπους που διεκδικούν τίτλο αριστερών και προοδευτικών αντιλήψεων…», δήλωσε ο δήμαρχος Αμφιλοχίας στο agrinionews.gr.

Σχετικά με τα όσα λέγονται περί αλλαγής του εκλογικού νόμου και περι διαφορετικών ψηφοδελτίων για εκλογή δημάρχου και δημοτικών συμβούλων, ο κ. Κοιμήσης τόνισε πως τίποτε τέτοιο δεν έχει τεθεί επισήμως για διάλογο ούτε στην Ένωση Δήμων, ούτε σε κάποιο κόμμα. «Οπότε προς το παρών δεν τίθεται θέμα προς συζήτηση».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Γεράσιμος

    καλά εντάξει βλαχοδήμαρχε…μας έπεισες

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΑΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΘΙΑ ΤΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.