Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Κοινή δράση για τα ζητήματα των επαγγελματοβιοτεχνών

CAM00256Κοινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο Αγρίνιο μεταξύ μελών του προεδρείου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας και του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας.
Έγινε στα πλαίσια γνωριμίας και προσέγγισης των δύο ομοσπονδιών του Νομού και χαρακτηρίζεται ως το πρώτο βήμα για από κοινού μελλοντική συνεργασία και δράση.
Μετά από μια πρώτη συζήτηση πάνω στα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματοβιοτέχνες της ευρύτερης περιοχής της Ναυπάκτου και του Αγρινίου και με την ταυτόχρονη ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών για τις απαιτούμενες συσπειρώσεις που επιβάλλει η δύσκολη επαγγελματικά. κοινωνικά. οικονομικά και πολιτικά σημερινή συγκυρία, δηλώθηκε η επιθυμία και διάθεση αλλά κυρίως η κοινή στόχευση και των δύο ομοσπονδιών, με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης να αναπτύξουν κοινές δράσεις οι οποίες θα στηρίξουν και θα υπερασπιστούν τις ανάγκες των μελών τους.
«Σε πρώτη φάση έχει διαμορφωθεί μία κοινή αντίληψη ότι η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και της προώθησης των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο. Στις αμέσως επόμενες συναντήσεις οι οποίες προετοιμάζονται, η στόχευση είναι ο καθορισμός συγκεκριμένων δράσεων που θα υλοποιήσουν αυτή τη συνεργασία», ανέφεραν οι δυο Ομοσπονδίες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.