Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Κομβόι το Σάββατο για το νοσοκομείο – Τα αιτήματα

Κομβόι το Σάββατο για το νοσοκομείο – Τα αιτήματα

Τι ειπώθηκε στη χθεσινοβραδινή, δεύτερη για το ίδιο θέμα, συνάντηση φορέων της πόλης

DSCN2753

Μεγάλη συζήτηση έγινε χθες, στη συνάντηση φορέων της πόλης στα γραφεία της Β’ΕΛΜΕ στο Αγρίνιο, που αποκλειστικό θέμα είχε την κατάθεση προτάσεων για τις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Αγρινίου αλλά και αυτό του Μεσολογγίου.

Στην πρώτη συνάντηση των φορέων που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στον ίδιο χώρο, είχαν γίνει τοποθετήσεις γύρω από το όλο ζήτημα, ενώ χθες, ακούστηκαν οι προτάσεων των εκπροσώπων των φορέων.

Πρώτος μίλησε ο κ. Καμζέλας, πρόεδρος του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή», που πήρε και την πρωτοβουλία της συνάντησης, ο οποίος και πρότεινε κομβόι οχημάτων το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, που θα ξεκινήσει από το πάρκιγκ στα παλιά σφαγεία, θα κινηθεί σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου και θα έχει τελικό προορισμό το νοσοκομείο, όπου θα γίνουν τοποθετήσεις από τους εργαζομένους του και θα ακολουθήσει  συνάντηση με το Δ.Σ. του νοσοκομείου.

Έπειτα τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των φορέων που συμφώνησαν όλοι με την πρόταση του κ. Καμζέλα, λέγοντας, οι περισσότεροι, πως θα συμμετάσχουν σε όποια κινητοποίηση αποφασιστεί.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Π. Μπεσίνης, ο πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ κ. Καραμητσόπουλος, εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου, όλοι δήλωσαν πως θα σταθούν δίπλα και μέσα στον αγώνα.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν: εκπρόσωπος της  Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, των Συλλόγων των εργαζομένων στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου, της ΑΔΕΔΥ, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων  – η Μ. Γαλαζούλα από την μείζονα αντιπολίτευση στον δήμο, ο κ. Διονυσόπουλος από την παράταξη «Ανατροπή Τώρα» και ο Στ. Μερμίγκης ως επικεφαλής της παράταξης  «Ανυπότακτο Αγρίνιο»  αλλά και ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του νοσοκομείου, μέλη τοπικών οργανώσεων κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ) καθώς και πολίτες που παρευρέθησαν στη συνάντηση χωρίς να εκπροσωπούν κάποιον φορέα.

Ο Στ. Μερμίγκης πρότεινε από πλευράς του, εκτός από την πορεία των οχημάτων, να γίνεται καθημερινά παράσταση στον διοικητή του νοσοκομείου, από διαφορετικό, κάθε φορά, φορέα, αλλά και να γίνουν παράλληλα παρόμοιες κινητοποιήσεις με αυτή στο Αγρίνιο σε κάθε σημείο του νομού που διαθέτει Κέντρο Υγείας.

Ο κ. Μερμίγκης αναφέρθηκε ακόμη και στο Δ.Σ. του νοσοκομείου που έγινε την περασμένη Πέμπτη, εξηγώντας πως αυτό στο οποίο ο ίδιος έχει καταλήξει είναι ότι τίποτε δεν έχουν οι γιατροί, οι εργαζόμενοι και οι πολίτες να περιμένουν από τον διοικητή κάνοντας λόγο για ένα κράμα «ανικανότητας, αδιαφορίας και κυνισμού…»

Στη συνέχεια παρέθεσε μια σειρά ευρύτερων αιτημάτων, ένα εκ των οποίων έφερε την αντίδραση του εκπροσώπου του Σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Τουμαρά και συγκεκριμένα η πρόταση Μερμίγκη για «ξεμπλοκάρισμα» του νόμου περί μετακινήσεων των γιατρών εντός νομού, μιας και παρά των τεράστιο αριθμό εργαζομένων που έφυγαν από τα νοσοκομεία, καμία πρόσληψη δεν έγινε, ούτε και προβλέπεται.

Στη συνάντηση βρέθηκε και τοποθετήθηκε και ο κ. Τζιόβας από τους νοσοκομειακούς γιατρούς που χαρακτήρισε «αξιέπαινες» τις δυναμικές αντιδράσεις στο Μεσολόγγι , κάτι που όπως είπε δεν συμβαίνει στο Αγρίνιο, «παρότι τα προβλήματα εδώ είναι πολύ μεγαλύτερα». Μίλησε δε και για τα πολύ χαμηλά αποθέματα σε χρήματα που διαθέτει το νοσοκομείο αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα…

Υπήρξε και μικρή διαφωνία μεταξύ Τζιόβα και Τουμαρά, με τον πρώτο να εξηγεί πως αν δεν γίνει συνένωση των δύο κλινικών σε μία «θα κλείσουν και οι δύο».

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Προς την Διοίκηση τόσο του Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ όσο και αυτής της 6 ΥΠΕ καθώς και του Υπουργείου Υγείας

1 Η μετακόμιση από το παλιό στο νέο νοσοκομείο αύξησε κατακόρυφα τις ανελαστικές δαπάνες του μιας και η έκταση του πολλαπλασιάστικε. Έτσι το ποσό που αφορά αυτού του είδους τις δαπάνες αυξήθηκε κατά ένα εκατομμύριο π.χ. ΔΕΚΟ, καθαριότητα, πετρέλαιο. Ο προϋπολογισμός όμως για το 2014 ήταν μειωμένος κατά 10%. Είναι αυτονόητο λοιπόν από τα παραπάνω δεδομένα ότι χωρίς γενναία αύξηση του προϋπολογισμού είναι αδύνατη η εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος.

2 Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε φυγή εργαζομένων από τον εργασιακό στίβο λόγω των ραγδαίων εξελίξεων που γίνονται στο ασφαλιστικό. Από το νοσοκομείο Αγρινίου και τα κέντρα υγείας που υπάγονταν σε αυτό έχουν αποχωρήσει 130 άτομα χωρίς καμία αναπλήρωση. Άμεση λοιπόν αναπλήρωση όλων των κενών θέσεων.

3 Οι πρόσφατες παραιτήσεις γιατρών δημιουργούν κενά με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η συνεχόμενη λειτουργία ορισμένων κλινικών όπως αυτή της καρδιολογικής και της παιδιατρικής. Είναι επιτακτική ανάγκη να προκηρυχθούν άμεσα οι θέσεις των γιατρών που έχουν αποχωρήσει για να γίνουν οι κρίσεις αλλά συγχρόνως θα πρέπει να προκηρυχθούν θέσεις επικουρικών γιατρών για τις ειδικότητες εκείνες που αντιμετωπίζουμε άμεσα πρόβλημα.

4 ‘Άμεση  έκδοση νέου οργανισμού του νοσοκομείου Αγρινίου μιας και ο τωρινός είναι μακριά από τις σημερινές ανάγκες σε οργανικές θέσεις προσωπικού και τμημάτων.

5 Οι μνημονιακές πολιτικές έχουν οδηγήσει σε αποκλεισμό από την δημόσια υγεία πολλούς συνανθρώπους μας λόγω αδυναμίας κάλυψης των ασφαλιστικών εισφορών τους ή λόγω ανεργίας. Θεωρούμε αδιαπραγμάτευτο αίτημα μας ο οποιοσδήποτε άνθρωπος που έχει ανάγκη περίθαλψης να μπορεί να δέχεται τις υπηρεσίες του νοσοκομείου μας χωρίς το φόβο της εφορίας και των όποιων συνεπειών που προβλέπουν οι διατάξεις τους.

6 Η αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει άμεσα όχι μόνο για την εκεί περιοχή που εδώ και ένα χρόνο παρακμάζει αλλά κυρίως γιατί είναι αδιανόητο να αφήνετε μια δημόσια περιουσία να καταστρέφεται λόγω αδιαφορίας. Την ώρα που ο λαός ματώνει οικονομικά για να ανταποκριθεί σε θυσίες που δεν του αναλογούν οι διοικούντες φαίνεται ότι έχουν την πολυτέλεια να σπαταλούν χρήματα σε ενοίκια για να στεγάζουν άλλες υπηρεσίες. Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα.

7 Η είσοδος στο νέο νοσοκομείο είναι χαρακτηριστικό δείγμα τσαπατσουλιάς και επικινδυνότητας. Ήδη έχουμε θρηνήσει ένα νεκρό ενώ οι υλικές ζημιές και οι τραυματισμοί δεν λείπουν. Άμεση δημιουργία λοιπόν ασφαλούς κόμβου όπου θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται με ασφάλεια οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες του νοσοκομείου

8 Άμεση εξόφληση όλων των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους εκείνους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους απλήρωτοι εδώ και μήνες καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητας αλλά κυρίως αξιοπρέπειας. Η νυχτερινή βάρδια μιας νοσηλεύτριας αμείβεται με το ιλιγγιώδες ποσό των 13 ευρώ τα οποία δεν τα παίρνει κιόλας είτε από έλλειψη χρημάτων είτε από κακό προγραμματισμό των διοικούντων. Αυτό πρέπει να πάψει να γίνεται αν θέλουμε να μιλάμε για δημόσια υγεία και όχι για φυτείες με σκλάβους στην εποχή της αποικιοκρατίας.

9 Ένταξη του νέου νοσοκομείου σε προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας σε συνεργασία με τους φορείς της περιφέρειας και του δήμου προκειμένου να μειωθεί το ποσό που δίνεται σε πετρέλαιο και σε ηλεκτρικό ρεύμα για να μπορέσουν αυτά τα χρήματα να καλύψουν άλλες ανάγκες όπως τις αγορές φαρμάκων, αντιδραστηρίων και υγειονομικών υλικών.

10 Απαιτούμε την συνεχή, πλήρη, εύρυθμη  και ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου μας προκειμένου να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες εκείνες σε όσους τις χρειάζονται χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα τους.

DSCN2755 DSCN2757 DSCN2760 DSCN2761 DSCN2762 DSCN2763 DSCN2764 DSCN2766 DSCN2770

Θέματα που ενδιαφέρουν

22 Σχόλια

 1. maria

  ο τζιοβας ο γιατρος που απο 100 συναδελφους του δεν βρεθηκε ενας να πει εστω εναν λογο υποστηριηξης …οι εκπροσωποι του δσ εμμονη με τον εκαστοτε διοιηκητη ααναλογα ανα μας κανει τα χατηρια η οχι τωρα δεν μας κανει ο βλαχος στην αρχη ολα καλα ετσι παιδια??????αλλα κανεις να μην λεει τωρα το απλο να πεσει η κυβερνηση ε βεβαια τωρα γιναμε και δημοτικοι συμβουλοι ας στοχοποιουμε εκει που μπορουμε μαζι με την συμβολη της διευθυντριας ιατρικης υπηρεσιας την αλλη μεγαλη επαναστατρια ντροπη σας δηλωνετε και ανταρσυα και συριζα!!!!η εξουσια οχι μονο διαφθειρει αλλα σε σαπιζει…….

 2. maria

  που ειναι ρε οι 500 φορεις που θα χετε????οξωωωωωωωωωωωωω

 3. ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑ ΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥΖΟ ΤΟΜΑΡΑ ΜΕΡΜΥΓΚΗ ΤΖΙΟΒΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ?????

 4. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  «»Γεννηθήκαμε μια φορά και δε γίνεται να γεννηθούμε και δεύτερη, ενώ είναι βέβαιο πως δεν θα υπάρξουμε ξανά στον αιώνα τον άπαντα. Εσύ όμως, ενώ δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις την ευτυχία γι’ αργότερα.
  Κι η ζωή κυλά με αναβολές και χάνεται, κι ο καθένας μας πεθαίνει μες στις έγνοιες.»
  Επίκουρος

 5. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  Από την ελευθερία δεν μπορείς να κόψεις ούτε ένα κομματάκι, γιατί αμέσως όλη η ελευθερία συγκεντρώνεται μέσα σ’ αυτό το κομματάκι.

  ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ

 6. Akis Roditis

  Κυριε ”ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π. ΚΩΣΤΑΡΑΣ”, μάλλον το παρακάτω γνωμικο ταιριάζει καλύτερα στη περίπτωση σας.

  ”Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση”
  ΜΑΟ ΤΣΕ – ΤΟΥΝΓΚ

 7. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

  ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

 8. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  Είναι χαρακτηριστικό του καλλιεργημένου μυαλού να μπορεί να απολαύσει μια ιδέα χωρίς να την αποδεχθεί.

 9. Άδραξε τη μέρα

  Το νέο νοσοκομείο Αγρινίου κτηριακά είναι ”ξενοδοχείο”.Από πλευράς στελέχωσης μία κλάση πάνω από …κέντρο υγείας.Το επισκέφτηκα τον Αύγουστο για συγγενικό μου πρόσωπο και έφριξα.Ζητήσαμε δερματολόγο και γαστρεντερολόγο και μας είπαν ότι ο ένας έχει άδεια κι ο άλλος δεν υπάρχει.Πρέπει να …πάτε έξω σε ιδιώτη.
  Το νοσοκομείο Αγρινίου έχει πέσει στη μέγγενη των πανεπιστημιακών νοσοκομείων Πατρών και Ιωαννίνων.Για να στελεχωθεί επαρκώς και να εξυπηρετείται ο κόσμος,χρειάζεται αγώνας από την τοπική κοινωνία,για να υπάρξει πολιτική παρέμβαση.Οι αντιπρόσωποι του νομού στο κοινοβούλιο,της εξουσίας εννοείται,είναι απλά κλακαδόροι των αρχηγών,gesmen και κοψοκορδελάκηδες, παρουσία των ψηφοφόρων τους[Σαλμάδες,Μωραίτηδες,Καραγκούνηδες κ.λ.π].Το ζητούμενο είναι να αλλάξει η νοοτροπία της κοινωνίας και του ιατρικού κόσμου ιδιαίτερα.Αν δεν κοπεί αυτό το καρκίνωμα που βύθισε από πλευράς αξιών τη χώρα,τίποτα δεν αλλάζει.
  Οι κυβερνώντες τη χώρα,αυτοί που εντέλλονται από το ευρωπαικό και παγκόσμιο καπιταλιστικο-κερδοσκοπικό σύστημα,σκοπός τους είναι να συρρικνώσουν τη δημόσια υγεία και όχι μόνο,να ελαχιστοποιήσουν τα κονδύλια για οποιαδήποτε κοινωνική παροχή.Ο διοικητής του κάθε νοσοκομείου,είναι κατά κανόνα πολιτικό πρόσωπο και σπανίως τολμάει να ξεπεράσει τα εσκαμμένα.
  Οι ελλείψεις γιατρών άλλωστε είναι φαινόμενο που υπάρχει στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας και ιδιαίτερα της περιφέρειας.
  Από την άλλη πλευρά,είναι γεγονός ότι το συνδικαλιστικό κίνημα-γενικά-της χώρας μας,απαξιώθηκε και έφτασε και να λοιδωρείται.Σε αυτό, κύρια ευθύνη φέρουν οι διαχρονικοί εργατοπατέρες και οι διάδοχοί τους,που συναλλάχτηκαν με την εξουσία-από το 1981 και ύστερα-πολλές φορές σε βάρος του συνόλου του ελληνικού λαού.Ο νοών νοήτω.Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται για να καλυτερεύσει το επίπεδο διαβίωσης της κοινωνίας,αλλά δύσκολα φαίνονται γιατί …επιπλέουν οι άλλοι.
  Αν θες να δεις το μέγεθος του πολιτισμού μιας χώρας πήγαινε σε νοσοκομεία,γηροκομεία σχολεία,υπηρεσίες και δες το περιβάλλον[δρόμοι,πράσινο,οδηγική συμπεριφορά].Μη σε ξεγελάνε οι Παρθενώνες,τα μουσεία και τα μέγαρα μουσικής.Δεν είναι δική μου αυτή η ρήση,αλλά ποιός δεν την ασπάζεται.

 10. Akis Roditis

  Κυριε ”ΚΩΣΤΑΡΑΣ”, εγώ μπορεί να μελετώ μεταξύ ”τυριου και αχλαδιου” χωρις να παρεμβαλω αλλα ”εδεσματα”, πράγμα που δεν βλαπτει κανέναν !!! Σε καμία πριπτωση όμως, μεταξύ ”τυριου και αχλαδιου”, στο δικό μου τραπέζι δεν μπαίνει το ”μεγάλο φαγωποτι” του Ε.Σ.Υ. !!!!

 11. Κακός χαμός

  Ενώ εσείς τσακώνεστε φορείς της πόλης νομιμοποιούν ένα Σωματείο που δεν είναι Σωματείο! Έχετε μιλήσει με κανέναν από αυτούς; Ξέρετε ότι έχουν κάψει φλάντζα;

 12. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ….ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ…. ΝΟΜΙΖΩ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ <>ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ …ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕ!!!!!ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ……..ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ

 13. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  ΚΑΚΕ ΧΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΕΝΕΙ!

 14. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  Πώς θα δαμαστεί μέσα στον άνθρωπο το θηρίο που τείνει προς την πλεονεξία και τη βία;
  Ο Μακιαβέλι θ’ απαντούσε: με τον εξαναγκασμό του Νόμου.
  Οι απαισιόδοξοι: με τη Χάρη του Θεού.
  Οι αισιόδοξοι: με την Παιδεία.
  Ευ. Παπανούτσος

  Παιδεια …..τιποτα αλλο……Αντισταθειτε στην συνωμοσια των μετριων……..Τα αποτελεσματα της συλλογικης πνευματικης νωχελειας ολοφανερα εδω και δεκαετιες……

 15. Akis Roditis

  Κυριε ”ΚΩΣΤΑΡΑΣ”, το ΠΑΣΟΚ τα εφαγε, οι γιατροί του και οι διοικητικοι του, στα δημόσιο νοσοκομεία και στα ασφαλιστικα ταμεία !!! Τόσο απλά τόσο καθαρά και αφηστε τους συμψηφισμους !! Ψαξτε τους και στον ΣΥΡΙΖΑ αν δεν τους εντοπιζετε πια !!
  Υ.Γ. Οταν μιλατε για παιδεια την Αριστερά αφηστε τη στην άκρη !!! Έλεος πια !!!

 16. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΟΠΛΟΙ ….ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ….ΕΧΕΤΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΚΟΜΗ !!!!!ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΟΡΑΤΟΥΣ!!!

 17. ΜΑΝΩΛΗΣ Κ.

  Προς κ. Ροδίτη κορυφαίο σχολιαστή και μάλλον αργόσχολο περιπατητή των site: Αγαπητέ κύριε οι κάθε είδους εμμονές είναι αντικείμενο ψυχοπαθολογικού ελέγχου. Κοινώς ψυχιάτρου. Η δική σας εμμονή με το ΠΑΣΟΚ (και αυτό δεν σημαίνει καμία συνηγορία υπερ αυτού το κόμματος και ιδιαίτερα της περιόδου, του “εκσυγχριονισμού”), πρέπει να σας προβληματίσει και να σας κατευθύνει αναλόγως. Και σας το λέω φιλικά αυτό, επειδή αναφερθήκατε παραπάνω, στο ΠΑΣΟΚ, τους γιατρούς του και τους διοικητικούς του που τα έφαγαν κ.λ.π. Απο το 2004 πάντως εως σήμερα με ένα μικρό διάλλειμα του Γιωργάκη, το κόμμα σου κυβερνάει!!! Και τα δύο τελευταία χρόνια μαζί με αυτούς που καταγγέλεις και οικτίρεις ότι τα έφαγαν. Θα ξέρεις όμως φαντάζομαι ότι τα αποθεματικά των ασφαλιστικών που αναφέρεσαι τα “έπαιζαν” οι δικοί σου. Εκτός και δεν το ξέρεις οπότε εκτός απο την ιατρική ειδικότητα που περιγράφηκε ανωτέρω θα πρέπει να ψάξεις και για Ωριλά αλλά και για οφθαλμίατρο. (Αφού σου έγραψα τόσα θα πρέπει να ρωτήσεις και εναν γιατρό της ειδικότητας που σου προτείνω για την εικόνα που εκμπέμπεις με τα γάντια της πυγμαχίας.). Καλή αποθεραπεία.

 18. Akis Roditis

  ”ΜΑΝΩΛΗ Κ.” κλαψε και χτυπησου οσο θέλεις.. .. Στο λέω γιατι ξέρεις οτι σε ξέρω.. ..

 19. ΜΑΝΩΛΗΣ Κ.

  Ούτε με ξέρεις, ούτε σε ξέρω αλλά σε…. βλέπω!. Απλά σε διαβάζω και γελάω…. και απορώ που σε αφήνουν να γράφεις.

 20. Akis Roditis

  Και για να συμπληρωσω τη σκέψη μου ”ΜΑΝΩΛΑΚΙ Κ”, εκτιμω τις συμβουλές σου και τις προτροπες σου να συμβουλευτω τους γιατρούς που ανεφερες! Θα το κοιταξω με την πρώτη ευκαιρία! Θα μου επιτρέψεις όμως με το θάρρος της ”γνωριμιας” μας να σου προτείνω να επισκεφτεις και εσύ έναν ψυχολογο – σεξολογο προκειμένου να εντοπίσει την φρουδικης προέλευσης φοβια σου να σχολιαζεις επωνυμα σαν άνδρας σύμφωνα με τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιεις.. .. Ειναι αποτέλεσμα της σεξουαλικής απορριψης στην περίοδο της εφηβείας σου που παραταθηκε μέχρι πρόσφατα; ;; Ειναι αποτέλεσμα ενός αποτυχημενου γάμου η σχέσης; ;; Ειναι κομπλεξ που βγάζει την ανασφαλεια και την δειλια που παρουσιάζεις εδώ μέσα η ακόμα σε αυτη την ηλικία δεν εχεις βρεί την σεξουαλική σου ταυτότητα ;;; Προς Θεού δεν μπορώ να σε καταταξω στο λεγόμενο 3ο φυλο και να σου το καταλογισω καθώς κατι τέτοιο σύμφωνα και με τον νέο αντιρατσιστικο νόμο είναι παράνομο.. .

 21. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟ AGRINIONEWS .ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΝ ΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ Κ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΟΧΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟ AGRINIONEWS

  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 22. Akis Roditis

  Κυριε ΚΩΣΤΑΡΑ συμφωνώ απόλυτα μαζί σας αλλα αν το ψαξετε θα δείτε οτι δεν είμαι εγώ που κάνω προσωπικές επιθέσεις … Μπορεί να μην συμφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ με τα λεγόμενα σας αλλα τουλάχιστον η ευγένεια σας περισευει.. !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.