Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Κουίκ: “ποιος κάρφωσε στο ΤΑΙΠΕΔ ότι υπάρχει αυτό το φιλέτο;”

Κουίκ: “ποιος κάρφωσε στο ΤΑΙΠΕΔ ότι υπάρχει αυτό το φιλέτο;”

ΣΤΗ ΒOΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Τέρενς Κουίκ στη Βόνιτσα εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στην οποία αναφέρονται σε σειρά επαφών που είχε ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

Για τα «αναπτυξιακά ξεπουλήματα» της Κουκουμίτσας και της Σάλτινης από το ΤΑΙΠΕΔ, ενημερώθηκε από κοντά ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Μαζί με τον Πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Παναγιώτη Μιχαλάτο, είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Βόνιτσας Νίκο Σολδάτο και τους αντιδημάρχους του, ο οποίος δήλωσε, ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου λένε όχι στο ξεπούλημα της ιστορικής νησίδας Κουκουμίτσας με το εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου και τις απέναντι ακτής επιφάνειας 128 στρεμμάτων.

Το θέμα σε πρώτη φάση, έχει παραπεμφθεί σε νομικούς, προκειμένου να καταρριφθεί η Υπουργική Απόφαση εκχώρησης όλου αυτού του φυσικού πλούτου της περιοχής στο ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Τέρενς Κουίκ συναντήθηκε και με τα μέλη της τοπικής Αγωνιστικής Επιτροπής κατά του ξεπουλήματος, με τους οποίους και επισκέφθηκε το νησάκι της Κουκουμίτσας. Στη συζήτηση, μάλιστα, που είχε μαζί τους αναρωτήθηκε «ποιος πήγε και κάρφωσε στο ΤΑΙΠΕΔ ότι υπάρχει αυτό το φιλέτο του απίστευτου φυσικού κάλλους για ξεπάστρεμα».Η απάντηση που εισέπραξε φωτογράφιζε γνωστό τοπικό στέλεχος συγκυβερνώντος μνημονιακού κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έχει ήδη, σε συνεργασία με τον Πολιτευτή Παναγιώτη Μιχαλάτο, καταθέσει τη σχετική Ερώτηση στη Βουλή, δεσμευόμενος ότι θα πράξει κάθε ενέργεια στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων για να αποτρέψει την καταστροφή της περιοχής.

Ο Βουλευτής Επικρατείας, αναχώρησε εν συνεχεία για την Λευκάδα, προκειμένου να ενημερωθεί και να προβεί στις αντίστοιχες ενέργειες και για την πολύ περίεργη σπουδή του ΤΑΙΠΕΔ να βγάλει στο σφυρί μία λωρίδα γης μήκους700 μέτρωνμε πλάτος από 15 έως40 μέτρα, στην περιοχή Βαρδάνια της Λευκάδας, δίπλα στην πόλη, που λόγω της λιμνοθάλασσας έχει χαρακτηριστεί Natura.

Ο Τέρενς Κουίκ αναχώρησε σήμερα τομεσημέριγια το Αργοστόλι για την συνέχεια της περιοδείας του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.