Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Κουτσοσπύρος: Αφιερωμένη στην κυρία Άσπα

12014705t6Σε μια αφανή εργάτη του Παναιτωλικού που πρόσφατε έφυγε από τη ζωή αφιέρωσε τη νίκη και εκ μέρους των συμπαικτών του ο Χρ. Κουτσοσπύρος ο οποίος μιλώντας στη μικτή ζώνη μεταξύ άλλων τόνισε ότι πλέον ο στόχος είναι ο Παναιτωλικός να μαζέψει βαθμούς στα ματς που έρχονται με τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τους αγρινιώτες. Αναλυτικά:

«Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι που το κερδίσαμε και πήραμε μια βαθιά βαθμολογική ανάσα. Θα συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Η ομάδα σκόραρε δύο τέρματα. Όλοι γράφανε όλη την εβδομάδα που μας πέρασε ότι δεν σκοράρουμε και δεν παίζουμε επιθετικά. Αποδείξαμε ότι και σκοράρουμε και επιθετικά μπορούμε να παίξουμε. Από εκεί και πέρα αφιερώνω εγώ και οι συμπαίκτες μου αυτή τη νίκη σε ένα άνθρωπο που δε βρίσκεται σήμερα κοντά μας, την κυρία Άσπα. Της αφιερώνουμε τη νίκη και συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

 

Σε σχετική ερώτηση για το μηδέν που κράτησε και σήμερα στην άμυνα ο Παναιτωλικός, τόνισε:

«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Από εκεί ξεκινάει η πρώτη ζώνη άμυνας και πιστεύω ότι εμείς το κάνουμε καλά. Έχουμε κι ένα πολύ καλό τερματοφύλακα και είμαστε σίγουροι.

Τέλος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο επιθετικός του Παναιτωλικού είπε:

«Σίγουρα η διακοπή θα μας βοηθήσει. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο μας στον Απόλλωνα που πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα έρχονται μας με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς και θα θέλαμε να κάνουμε επιτυχίες απέναντί τους και να είμαστε εμείς πιο ψηλά στη βαθμολογία».

 

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.