Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τoν φιλικό αγώνα Παναιτωλικός- ΑΕΚ

γηπεδο παναιτωλικού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του φιλικού αγώνα Παναιτωλικός- ΑΕΚ ,σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 19.00, ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.
Ειδικότερα αποφασίστηκε η απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων από 15.30΄- έως 22.30 στις οδούς Βλοχού – Νικηταρά – Προυσιωτίσσης σε όλο το μήκος της – Βλαχοπούλου ( από Καψάλη έως Ιπποκράτους) – ανώνυμο πεζόδρομο έμπροσθεν γηπέδου Παναιτωλικού – χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου και
Επίσης θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 16.00΄- 22.30΄ ώρα της 4/9/2015 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.
Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Eπικεφαλής των μέτρων τροχαίας.
Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.