Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα

gipedo

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τον αγώνα μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (19:30)στο γήπεδο του Παναιτωλικού, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Αποφασίστηκε συγκεκριμένα η απαγόρευση της κυκλοφορίας – στάθμευσης των οχημάτων στις οδούς  Βλοχού – Νικηταρά – Προυσιωτίσσης σε όλο το μήκος της – Βλαχοπούλου ( από Καψάλη έως Ιπποκράτους) – ανώνυμο πεζόδρομο έμπροσθεν γηπέδου Παναιτωλικού – χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου και η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου και στην οδό Καζαντζάκη στην κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (SUPER LEAGUE), μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα διεξαχθεί την 9/11/2015 και ώρα 19.30΄ στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Οι αποφάσεις αφορούν:

Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 16.00΄- 22.00΄ ώρα της 9/11/2015 ,  στις οδούς  Βλοχού – Νικηταρά – Προυσιωτίσσης σε όλο το μήκος της – Βλαχοπούλου ( από Καψάλη έως Ιπποκράτους) – ανώνυμο πεζόδρομο έμπροσθεν γηπέδου Παναιτωλικού – χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου και  την απαγόρευση  της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 16.30΄- 22.00΄ ώρα της 9/11/2015 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος  ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Eπικεφαλής των μέτρων τροχαίας. 

Έναρξη ισχύος της παρούσης  από 16.00΄ ώρα της 9/11/2015   

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.  Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας  Αγρινίου.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.