Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Κυριακόπουλος: Ακούω για τις παραιτήσεις και χαμογελώ…

kiriakopoulos

Σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Αγρινίου- Μεσολογγίου και ασκών ουσιαστικά τη διοίκηση για το δεύτερο, κ. Γιώργος Κυριακόπουλος , όπως είχε προαναγγείλει, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Αιτωλοακαρνανίας.
Ερωτώμενος σχετικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου ο οποίος είχε αναφέρει πως ζήτησε τις παραιτήσεις των δύο διοικητών Αγρινίου και Μεσολογγίου (τους οποίους χαρακτήρισε μάλιστα ανεπαρκείς) ο κ. Κυριακόπουλος απάντησε μεταξύ άλλων: « δεν ξέρω τίποτα ,τα ακούω και εγώ και χαμογελώ». Οι πληροφορίες και από το Αγρίνιο άλλωστε θέλουν και τον κ.Βλάχο- είτε αυτός χαμογελά είτε όχι-να διαβεβαιώνει πως παραμένει στη διοίκηση και δεν έχει καμιά ενημέρωση για παραίτηση.
Συμπέρασμα λοιπόν πως ο τραγέλαφος συνεχίζεται και ο πρώτος που πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα είναι ο ίδιος ο υπουργός κ.Γρηγοράκος για τον οποίο αν κρίνουμε από τη διαχειρησή του στην εν λόγω ιστορία μπορούμε να συμπεράνουμε γιατί η δημόσια Υγεία είναι σε αυτά τα χάλια.

Δείτε στο βίντεο του onairnews.gr το απόσπασμα με τη δήλωση του κ. Κυριακόπουλου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. pol

  Στην πολιτική άρχισαν βλέπω να μιλάνε και την Κινέζικη.
  Συνεννόηση κουδούνα.
  Το βίδωμα πάνω στην καρέκλα κάνει κακό στην υγεία του Ανθρώπου..
  Σηκώθητε για λίγο από την δερμάτινη καρέκλα γιατί σέρνονται και εμφράγματα.
  Κοιτάξτε κατάματα την πραγματικότητα και μην το παίζεται Κινέζοι .
  Δώστε Αμμεσα λύσεις.
  Οργανώστε σωστά και δίκαια τους οργανισμούς που διοικείται κύριοι managers.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.