Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Κόπηκε στο Μεσολόγγι η πίτα της ΝΟΔΕ (φωτό)

Κόπηκε στο Μεσολόγγι η πίτα της ΝΟΔΕ (φωτό)

Mε ομιλητή τον Μάκη Βορίδη

«Ανέλπιστα καλά πήγε η εκδήλωση». Αυτό μας είπε νεοδημοκράτης σχολιάζοντας την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ που έγινε χθες με την παρουσία του Μάκη Βορίδη σε ξενοδοχείο του Μεσολογγίου.

Η ικανοποίηση των κομματικών στελεχών προήλθε από το γεγονός πως στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα του αναμενόμενου  στελέχη ενώ υποστηρίζουν πως διέκριναν και πρόσωπα που στις εκλογές του Ιουνίου ψήφισαν Ανεξάρτητους Έλληνες και Χρυσή Αυγή. Έτσι αποτυπώνουν το κλίμα της χθεσινής εκδήλωσης τα στελέχη με την υποκειμενική τους ματιά.

Αντικειμενικά όμως (πέραν των σοβαρών θεμάτων που άπτονται των καθηκόντων των κυβερνητικών και όχι των κομματικών στελεχών)  στη ΝΔ θα πρέπει να τους απασχολήσουν άλλα θέματα καθώς είναι γνωστό πως οι κομματικές οργανώσεις της έχουν παρακμάσει , είναι ανύπαρκτες για την ακρίβεια, και η ανανέωση είναι μονόδρομος αλλά προς το παρόν το κόμμα δεν δείχνει ικανό να τον διαβεί… ‘Άλλωστε οι πλέον υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, περισσότερο από ποτέ, απαξιούν την ενασχόληση τους με τα κόμματα.

Χθες πάντως η κοπή της πίτας ουσιαστικά ήταν ένας μονόλογος του Μ.Βορίδη για την τρέχουσα πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Στον ίδιο χώρο προηγήθηκε σύσκεψη της ΝΟΔΕ, διευρυμένη με πολιτευτές και προέδρους τοπικών οργανώσεων ενώ το λόγο πήραν 7-8 άτομα που έθεσαν διάφορα θέματα, ακόμη και για το πρόγραμμα «Αθηνά» για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και για το οποίο ο βουλευτής Αττικής ανέφερε πως δεν έχει κάποια επιπλέον ενημέρωση.

Από τους δύο βουλευτές του Νομού, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν παρέστη, είχε ενημερώσει άλλωστε, ενώ ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κ.Καραγκούνης έφθασε στο χώρο όταν η εκδήλωση είχε τελειώσει.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.