Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Κ. Βελιτζέλος: Δεν αξίζει η Β΄Εθνική στον Παναιτωλικό

Κ. Βελιτζέλος: Δεν αξίζει η Β΄Εθνική στον Παναιτωλικό

       Στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά και στο γρήγορο γκολ που έκρινε ουσιασικά το παιχνίδι αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Επανομής κ. Κ.Βελιτζέλος. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήρθαμε να παίξουμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα με ένα πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο που έχει στόχο την άνοδο. Εμείς πέρα από τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κάθε εβδομάδα, είχαμε και επιπλεόν προβλήματα στη διαδρομή μέσα στο λεοφωρείο καθώς μας έφυγαν άλλοι δυο παίκτες που ανέβασαν πυρετό. Παρ΄όλα αυτά κατεβήκαμε με στόχο να παίξουμε μπάλα, όχι να κλειστούμε και να περιμένουμε τον αντίπαλο, στοχεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο να ζορίσουμε τον Παναιτωλικό για να μας κάνει φάσεις. Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι καταφέραμε και δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα και να αποβάλουμε οποιοδήποτε άγχος από τον αντίπαλο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να παίξουν πολύ πιο ελεύθερα. Δεν κλειστήκαμε πίσω ούτε μετά το πρώτο γκολ. Κάποια στιγμή κάτι κάναμε, μειώσαμε το σκορ αλλά δυστυχώς η έκτασή του ήταν τέτοια στο ημίχρονο που αναγκαστικά έπρεπε να σκεφτούμε και το επόμενο παιχνίδι, κρατώντας δυνάμεις. Για εμάς το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να γίνει και κατεβήκαμε να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε κιόλας. Ελπίζω η εικόνα μας να ήταν θετική και όχι αρνητική. Ακολουθούνε μια σειρά παιχνιδιών για εμάς που θα κρίνει ουσιαστικά το μέλλον μας. Το παιχνίδι της Τετάρτης αποτελεί τελικό για εμάς και αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα θα πρέπει να το κερδίσουμε.Συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή και την αντίπαλη ομάδα για όλο αυτό που έχει εδώ. Δεν της αξίζει η Β΄Εθνική. Έχει πράγματα και εγκαταστάσεις που δεν είναι γι’ αυτό το χώρο. Εύχομαι καλή τύχη».

Δραγανίδης (ποδοσφαιριστής Επανομής): «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα με οργάνωση και εγκαταστάσεις που δύσκολα βρίσκεις στη Β΄Εθνική. Όσο για το ματς πιστεύω ότι το κομβικό σημείο ήταν το γκολ που δεχθήκαμε στα πρώτα λεπτά που απελευθέρωσε τους παίκτες του Παναιτωλικού και ήρθε η συνέχεια όπως την ξέρουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναιτωλικού. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να πετύχουν τους στόχους τους».

 

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.