Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Λιακατάς – ΑΛΦΑ 93 51-42 σε φιλικό

Λιακατάς – ΑΛΦΑ 93 51-42 σε φιλικό

liakatas-alfa

 Την ήττα γνώρισε στο πρώτο φιλικό της παιχνίδι η ΑΛΦΑ 93 από τον Γρ. Λιακατά (51-42).

Η νεοφώτιστη ομάδα στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ έδωσε το πρώτο της φιλικό στο Αιτωλικό σε έναν κακής κατάστασης αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί. Η γηπεδούχος ομάδα έδειξε ότι ήταν πιο έτοιμη και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα (51-42), ωστόσο η ΑΛΦΑ έδειξε κάποια θετικά στοιχεία, αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή της Ντίνο Καραπιπέρη, που δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν με αρκετές ελλείψεις, παρότι αγωνίστηκαν και οι 13 που βρέθηκαν στην αποστολή της ομάδας. Ο Λιακατάς έδειξε θετικά στοιχεία, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι αναμένεται πιο ισχυρός φέτος καθώς ενισχύθηκε αρκετά με καλούς και έμπειρους παίκτες.

Για την ΑΛΦΑ 93 αγωνίστηκαν οι: Τάγκας, Τσάσσης, Καραγιώργος, Στραβοδήμος, Διαμάντης, Αγγούριας, Μήλος, Ηλιού, Κόμης, Σωτηρόπουλος, Τσιρόπουλος, Κολοβάκης, Σβίγγος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ΑΛΦΑ, Ντινος Καραπιπέρης σημείωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, παρότι είναι πολύ νωρίς ακόμη. Είδα αρκετά πράγματα που μου άρεσαν. Για τα υπόλοιπα θα δουλέψουμε στην προπόνηση. Τα πόδια των παιδιών είναι βαριά λόγω προετοιμασίας, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Να έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά και θα δέσουμε ακόμη καλύτερα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.