Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Μαθήματα Beach Volley από την Ομόνοια Ναυπάκτου

Μαθήματα Beach Volley από την Ομόνοια Ναυπάκτου
Από την Τετάρτη 26 Ιουνίου ξεκίνησαν στις νέες εγκαταστάσεις της Ομόνοιας στην Παλαιοπαναγιά, τα μαθήματα Beach Volley. Τα νέα γήπεδα παρότι ακόμα δεν έχουν πάρει την τελική τους μορφή, είναι σε κατάσταση να υποδεχτούν τους αθλητές με τη βοήθεια της Lipton Ice Tea που χορήγησε τον εξοπλισμό (φιλέ, διαγραμμίσεις και αντέννες).
Ήδη έχουν διαμορφωθεί πέντε τμήματα εκμάθησης, δύο προχωρημένων, δύο αρχαρίων ενηλίκων και ένα αρχαρίων ανηλίκων (παιδιά 9-14 ετών). Ο ενθουσιασμός της διοίκησης της Ομόνοιας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για την ανταπόκριση του κόσμου αλλά και των χορηγών στην προσπάθειά της αυτή.
Τα γήπεδα βρίσκονται στον ακάλυπτο χώρο του Almyra Beach Bar (πρώην Adagio), με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης να έχουν άψογη συνεργασία με την Ομόνοια ως τώρα. Επισήμως τόσο το Almyra Beach Bar όσο και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό την Παρασκευή 28 Ιουνίου το απόγευμα.
Εκτός από τις προπονήσεις και τα τουρνουά της Ομόνοιας τα γήπεδα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν όποιον θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Beach Volley αλλά και το Beach Tennis, που για πρώτη φορά φέτος η Ομόνοια επιδιώκει να κάνει γνωστό στον κόσμο της πόλης.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.