Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Μαροκινός έκρυβε 7 διαβατήρια στα εσώρουχα του!

Μαροκινός έκρυβε 7 διαβατήρια στα εσώρουχα του!

Από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, εντοπίστηκε χθες αργά το απόγευμα στο Αγρίνιο, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Μαρόκου, ηλικίας 28 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία  για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να κατέχει κρυμμένο κατσαβίδι και κλεμμένες κάρτες ανάληψης μετρητών. Ωστόσο ο έλεγχος οδήγησε και σε άλλες αποκαλύψεις.  Στα εσώρουχά του ο Μαροκινός έκρυβε 7  διαβατήρια.

 ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

28χρονος Μαροκινός κατείχε κλεμμένα διαβατήρια.

 Από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, εντοπίστηκε χθες (2-12-2011) αργά το απόγευμα στο Αγρίνιο, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Μαρόκου, ηλικίας 28 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία  για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενηργησαν οι Αστυνομικοί στον 28χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :Έξι διαβατήρια Κινεζικών Αρχών, ένα διαβατήριο Σλοβενικών Αρχών,τέσσερις μικρές έγχρωμες φωτογραφίες αγνώστων ατόμων, δυο κάρτες ανάληψης χρημάτων της Εθνικής Τράπεζας και δυο κινητά τηλέφωνα.

 Από την αστυνομική έρευνα που ακλούθησε προέκυψε ότι τα διαβατήρια αποτελούσαν προϊόντα κλοπής και ότι ο 28χρονος τα είχε αγοράσει από έναν υπήκοο Αλγερίας, ο οποίος αναζητείται, από την περιοχή της Ομόνοιας στην Αθήνα. Σκοπός του 28χρονου ήταν η δημιουργία πλαστών διαβατηρίων και η μεταπώληση τους σε παράνομους αλλοδαπούς προκειμένου διευκολυνθεί η έξοδος τους σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

 Ο 28χρονος δεν συνεληφθη λογω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.