Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Μεγάλο το έλλειμμα στην εταιρεία στάθμευσης Αγρινίου

Περίπου 30000 ευρώ
Αίσθηση προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση για τη διαπίστωση οικονομικού ελλείμματος στην Εταιρεία Στάθμευσης Αγρινίου – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ. Από τυπική οικονομική διεργασία στην εταιρία ( κατά την κατάρτιση του ετήσιου ισολογισμού) διαπιστώθηκε το έλλειμμα που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες αγγίζει τα 30.000 ευρώ περίπου .Ο δήμαρχος Αγρινίου Π.Μοσχολιός έσπευσε να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Εταιρείας Στάθμευσης Αγρινίου – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, κ. Κων/νο Παπαθανασίου την κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου και τη διεξαγωγή περαιτέρω οικονομικού ελέγχου από ορκωτούς λογιστές.
Την Τρίτη ο Πρόεδρος της Εταιρείας, συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο , ενημέρωσε τα μέλη για το συμβάν και για την μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011, στον Εισαγγελέα Αγρινίου, καθώς και για όλες τις ενέργειες που θα γίνουν μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Θυμίζουμε ότι η Εταιρεία Στάθμευσης Αγρινίου – Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ λειτουργεί από τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2005 τον υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης του Αγρινίου, στην πλατεία Μαρίας Δημάδη, με δυναμικότητα 220 θέσεις, αποτελούμενο από τρεις υπόγειους ορόφους επιφάνειας 2.100 τ.μ. ο καθένας. Στο παρκινγκ σήμερα εργάζονται τεσσερις υπάλληλοι ,δύο μόνιμοι και δύο με 8μηνες συμβάσεις
Στο παρελθόν , επί προεδρίας Καλουδιώτη είχε διαταχτεί ΕΔΕ προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι που χρέωναν υψηλά ποσά τις τηλεφωνικές γραμμές της εταιρείας. Το ποσό μάλιστα είχε φθάσει τις 10.000 ευρώ από χρήση internet! Tο θέμα όμως έκλεισε εκεί αφού επεβλήθησαν πρόστιμα κοντά στα 1000 ευρώ .
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα διενεργηθεί έλεγχος στα οικονομικά της εταιρείας την περίοδο 2009-2011,ενώ αν χρειαστεί θα επεκταθεί και στα προηγούμενα χρόνια. Στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν παρακινδυνευμένο να επιχειρήσει κανείς στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων χωρίς προηγουμένως να έχει ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα. Ωστόσο σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο κ. Καλουδιώτη «πέρυσι ο ισολογισμός είχε γίνει κανονικά ,δεν βρέθηκε κανένα έλλειμμα..». Στο παρελθόν μάλιστα είχε ζητηθεί από την αντιπολίτευση να ενημερωθεί το Δ.Σ. γιατί η εταιρεία δεν παρουσίαζε κέρδη, ανάλογα με την πληρότητα.
Πηγή: Εφημερίδα ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.