Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

15 κομάντος στην Ορεινή Ναυπακτία

15 κομάντος στην Ορεινή Ναυπακτία

Αποβιβάστηκαν από Σινούκ komanto_ellines_600_375_-1520156781

Δείτε λεπτό προς λεπτό το ρεπορτάζ του nafpaktianews για τον εντοπισμό των Αλβανών κακοποιών στην ορεινή Ναυπακτία:

Kυριακή 00:40.Και ο Στρατός στις έρευνες:

Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του Νafpaktianews.gr στις έρευνες που διεξάγονται σε ευρεία κλίμακα στην περιοχή της Δορβιτσάς Ναυπακτίας πριν από λίγο κατεύθασαν και παίρνουν μέρος 15 Κομάντος των ειδικών δυνάμεων τους οποίους άφησε στο σημείο ελικόπτερο chinook.

15:56 Σύμφωνα με Πληροφορίες του Nafpaktainews.gr εντοπίστηκε πρόχειρο κατάλυμα μέσα στο ποταμό Κότσαλο, κινητοποίηση της αστυνομίας αυτή την ώρα για να διαπιστώσουν αν είναι των αδίστακτων κακοποιών.

01:39 Σάββατο 29/6: Κλοπή σε σπίτι στη Δόρβιτσα: Η ηλικιωμένη που διέμενε στο σπίτι είχε βγει για λίγο από την οικία της και στην επιστροφή της αντίκρισε τα φώτα αναμμένα και από το σπίτι της να λείπουν χρυσαφικά. Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία για τυχών εμπλοκή των κακοποιών που αναζητούνται. Ακόμη ο ποταμός Κότσαλος φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις. Για ακόμη ένα βράδυ το Nafpaktianews.gr θα σας μεταφέρει την οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει στην αναζήτηση των αδίστακτων κακοποιών.

23:02 Άντρες των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού σώματος στην ορεινή Ναυπακτία για την αναζήτηση των δραπετών.

18:48 Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό πλέον σε όλη την Ορεινή Ναυπακτία από τις αστυνομικές αρχές.Εν’το μεταξύ σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δακτυλοσκοπικών ελέγχων στα παραβιασμένα σπίτια σε Χρύσοβο και Πόδο πλέον τα στοιχεία μαρτυρούν ότι από “κει πέρασαν οι δραπέτες,αφού ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματά τους

05:15 :Έρευνες σε διάφορα σημεία καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας χωρίς όμως να βρεθούν τα ίχνη των κακοποιών.

00:25 Παρασκευή 28/6 Έρευνες στο ποταμό Κότσαλο σε μια δύσβατη περιοχή κοντά στον Πόδο Ναυπακτίας για τον εντοπισμό των κακοποιών- Σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr οι αστυνομικές δυνάμεις είναι κοντά στα ίχνη των κακοποιών που εκτιμάται πως βρήκαν κρησφύγετο σε κάποιο σημείο του ποταμού. Συνεχής ενημέρωση καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας.

00:23 Οι μηχανές που έφθασαν απόψε στην Ναύπακτο θα χρησιμοποιηθούν για τις αυριανές έρευνες, αυτήν ώρα τα μπλόκα συνεχίζονται κανονικά και έχουν επεκταθεί , οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Πλατάνου συνεχίζονται.

22:40 Έρευνες και στη ευρύτερη περιοχή του Πλατάνου, οι αστυνομικές αρχές χτενίζουν την περιοχή και ελέγχουν έναν προς ένα όλα τα σπίτια.

21:00 Με 16 μηχανές ενισχύει το στόλο της η ΕΛ.ΑΣ στη Ναύπακτο. Κατεύθασαν πριν λίγο έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Άφιξη των 16 μηχανών της ΕΛ.ΑΣ.
18:00 Αποκλειστική πληροφόρηση του Nafpaktianews:Το σκηνικό των ερευνών των αστυνομικών δυνάμεων πλέον είναι γενικευμένο σε όλο τον Ορεινό όγκο της περιοχής μας.Το μεσημέρι άνδρες της ΟΠΚΕ και των ειδικών ομάδων ερευνούσαν την περιοχή της Χόμορης συνοδεία του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.

13:25.Στο στόχαστρο η Αποδοτία.Το σκηνικό μεταφέρεται στην Άνω Χώρα;;;

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν 5 οικίες στο χωριό Πόδος του πρώην δήμου Αποδοτίας της Ορεινής Ναυπακτίας.Στο σημείο μεταβαίνουν αστυνομικοί για να εκτίμησουν αν πρόκειται για συνέχεια στις διαρρήξεις που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και έχουν σχέση με τους δραπέτες ή όχι.Υπάρχει και το ενδεχόμενο το περιστατικό αυτό να σχετίζεται και τους δύο ληστές που καταζητούνται από την υπόθεση της Ρέρεσης οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στο χωριό Ελευθέριανη.

00:25 Έντονη κινητηκότητα αυτή την ώρα από τις αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν όλα τα μπλόκα, μείνετε συντονισμένοι το Nafpaktianews θα σας ενημερώνει και κατά την διάρκεια της νύχτας αν υπάρξει νεότερη εξέληξη.

18:49….Ώρες αγωνίας περνούν οι λιγοστοί κάτοικοι στον Ορεινό όγκο της Ναυπακτίας και της Φωκίδας βλέποντας και ακούγωντας να παραβιάζονται οι περιουσίες τους.

Σαφής εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί ακόμη από τις αστυνομικές αρχές για την ταυτότητα των δραστών,αλλά μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων που ενδεχομένως βρεθούν θα καθοριστεί και η ταυτότητά τους.Έτσι μετά τα περιστατατικά σε σπίτια στο Χρύσοβο Ναυπακτίας όπως σας είχαμε ενημερώσει,άλλο ένα έρχεται να προστεθεί (στην τοποθεσία Περιθιώτισσα) όπου οι εισβολείς και εδώ έδρασαν με τον ίδιο τρόπο.Δηλαδή παραβίασαν την οικία,εφοδιάστηκαν με είδη πρώτης ανάγκης(τρόφιμα-ρουχισμό),έκαναν χρήση του μπάνιου και εξαφανίστηκαν.Η Αστυνομία φυσικά και γι’αυτό το περιστατικό εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Σε επίκαιρα σημεία στο μεταξύ βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας με το δάχτυλο στη σκανδάλη.Καθημερινά καταφθάνουν και νέες δυνάμεις οι οποίες ενισχύουν τις υπάρχουσες σε μια προσπάθεια αποκλεισμού και παρατήρησης όσων περισσότερων σημείων-περασμάτων γίνεται.Αυτό που θέλουν οι αστυνομικοί σε κάθε περίπτωση είναι να εξαντλήσουν τους δραπέτες και να μειώσουν τις πιθανότητες γενικευμένης εμπλοκής η οποία θα είχε πιθανόν άγνωστα αποτελέσματα.

nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.