Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Μεσολόγγι: Tμήμα της Ιονίας Οδού σε κυκλοφορία την Δευτέρα

Για την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η παράδοση στην κυκλοφορία τμήματος 4,5 χιλιομέτρων της Ιόνιας Οδού.

ee8c0da07df13b94f8af81378a2365ef_LΟ λόγος για το τμήμα από Κεφαλόβρυσο έως και τα όρια της βιομηχανικής περιοχής Μεσολογγίου όπου σταματά διότι εκκρεμεί η απαλλοτρίωση ενός ποιμνιοστασίου. Αυτό το τμήμα (150 μ.) και άλλο ένα μικρόπου εμποδίζει την κατασκευή της γέφυρας είναι οι λόγοι που κολλάει η απόδοση ενός κομματιού 7.5χιλιομέτρων, δηλαδή το τμήμα Κεφαλόβρυσο – Μεσολόγγι.

Την Δευτέρα λοιπόν θα δοθεί ο ένας κλάδος της μελλοντικής Ιόνιας Οδού σε κυκλοφορία και οι κατασκευαστές θα ξεκινήσουν την κατασκευή του βόρειου κλάδου, αλλά και της παλιάς εθνικής που θα είναι παράπλευρη στη νέα.

Εν τω μεταξύ οι απαλλοτριώσεις συνεχίζουν και αποτελούν τον μεγαλύτερο μπελά στην ολοκλήρωση του έργου. «Ούτε τα capital controls, ούτε οι χρηματοδοτήσεις μας απασχολούν τόσο πολύ όσο οι απαλλοτριώσεις», έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος της εταιρείας η οποία σηκώνει τα χέρια ψηλά μ’ αυτή την τεράστια καθυστέρηση.

Ενθαρρυντικό είναι πάντως πως τα έργα προχωρούν ταχέως στα κομμάτια που είναι ελεύθερα. Για παράδειγμα η σήραγγα της Κλόκοβας διανοίγεται πολύ γρήγορα και ήδη περίπου 300 μέτρα έχουν γίνει τούνελ και από τις δύο πλευρές.

Σ.Σ. aixmi-news.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ

    400 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ. ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΗΜΙΤΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!! ΟΧΙ ΔΙΝΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑΣΤΡΕΦΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.