Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Μια ξεχωριστή εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ

Την Τρίτη 24/05/11, η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου οργάνωσε εκδήλωση για τα παιδιά της στα πλαίσια της επικοινωνίας με παιδιά ενός κανονικού σχολείου. Σκοπός ήταν να συνυπάρξουν οι δύο ομάδες παιδιών, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν σε δραστηριότητες να περάσουν χαρούμενα, ευχάριστα. και δημιουργικά.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα παιδιά του σχολείου της ΕΛΕΠΑΠ (νηπιαγωγείο και δημοτικό), εξωτερικά παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της πέμπτης τάξης του 1ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου. Τόπος συνάντησης ήταν το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αιτωλ/νίας από το πρωί έως το μεσημέρι. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν δραστηριότητες των δύο ομάδων μαζί σε τμήματα όπως ζωγραφική, χειροτεχνία, μουσική, και θεατρικό παιχνίδι. Τις ομάδες αυτές συντόνιζαν εθελοντές εμψυχωτές μαζί με το προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ, του σχολείου και την δασκάλα του 1ου δημοτικού.
Τα παιδιά χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και κάθε παιδί του 1ου δημοτικού είχε ως ζευγάρι του ένα παιδί της ΕΛΕΠΑΠ καθ’όλη την διάρκεια των δραστηριοτήτων τους. Όλη η διαδικασία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία μέχρι το τέλος. Τα παιδιά, αν και είχαν μια συνάντηση πριν την εκδήλωση, μεταξύ τους ένιωσαν οικία από την αρχή και συνεργάστηκαν αρμονικά. Αρκετά παιδιά του 1ου δημοτικού σε όλη τη διάρκεια ήταν κοντά στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, προστατευτικά και με πολύ αγάπη. Στο τέλος τα συναισθήματα όλων ήταν έντονα, γεμάτα χαρά, ευχαρίστηση, συγκίνηση και προσμονή για την επόμενη συνάντηση.
Για την πραγματοποίηση και την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές εμψυχωτές των ομάδων κ.κ. Χριστίνα Μπλαχούρα, ζωγραφική, Γεωργία Νικολάου, χειροτεχνία, Νότα Κοντού, θεατρικό παιχνίδι και Δημήτρη Σαρρή, μουσική. Ευχαριστούμε την πρόεδρο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ κα Λαμπρινή Κολοβού για την φιλοξενία στους χώρους του και τον κύριο Παναγιώτη Νάκα για την προσφορά ελαφρού γεύματος σε όλα τα παιδιά. Επίσης τον Διευθυντή και τη δασκάλα του 1ου δημοτικού που αποδέχθηκαν την πρόταση μας να συμμετέχουν τα παιδιά τους, το προσωπικό του σχολείου της ΕΛΕΠΑΠ και το προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ. Τέλος, ευχαριστούμε το Πνευματικό κέντρο του δήμου Αγρινίου για την παραχώρηση των δύο εμψυχωτών.

Για την Τ.Δ.Ε. ΕΛΕΠΑΠ

Ο Πρόεδρος
Επαμεινώνδας Τάνταρος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.