Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Μια παράλειψη στις βραβεύσεις, ένα δικαιολογημένο παράπονο!

Μια παράλειψη στις βραβεύσεις, ένα δικαιολογημένο παράπονο!

pick21Παρακολουθώντας την εκδήλωση βράβευσης αθλητών και αθλητριών της περιοχής του Αγρινίου που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, παραμονή του ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης», από τους βραβευθέντες (τη λίστα των οποίων πάντως κανείς εκ των διοργανωτών δεν φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα), απουσίαζε ο αγρινιώτης πρωταθλητής Kαρτ Παναγιώτης Πλιάτσικας.
Μια σοβαρή παράλειψη για έναν αθλητή που επανειλημμένως έχει φέρει διακρίσεις και έχει τιμήσει το Αγρίνιο. Δικαιολογημένη απόλυτα η ενόχληση του Παναγιώτη Πλιάτσικα την οποία και εξωτερικεύει στο agrinionews.gr λέγοντας πράγματα με τα οποία κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει και στέλνοντας το μήνυμά τους στους ιθύνοντες της εκδήλωσης:
Αναφέρει λοιπόν ο Παναγιώτης Πλιάτσικας:
«Να υπενθυμίσουμε -σε όσους δε ξέρουν- ότι ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός και στην Ελλάδα υπάγεται στο υπουργείο Αθλητισμού και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος έχουμε δελτία ταυτότητες αθλητού.
Από το 2002 μετά από πρωταθλήματά μου- όχι μόνο δυτικής Ελλάδας αλλά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα- καθώς και διεθνείς συμμετοχές μου όπως στο Patras International Circuit συμμετέχω και πρωταγωνιστώ και φυσικά με όπλο μου την αγάπη των χορηγών μου, την οικογένεια μου φυσικά και πάντα δίπλα στο όνομα μου την ελληνική σημαία και το Αγρίνιο γιατί εδώ γεννήθηκα και μεγαλώνω.
Αθλητές είναι όσοι ιδρώνουν, μοχθούν, στερούνται, πρωταγωνιστούν και πόσο μάλλον είναι τα άτομα από την Αιτωλοακαρνανία όπως εγώ που είμαι ο μόνος στο είδος αυτό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο αθλητισμός είναι Παιδεία είτε είναι σε στάδιο, είτε σε δρόμο, είτε σε πίστα όπως στη δική μου περίπτωση. Το μόνο που εύχομαι είναι να περάσουν όλα τα παιδιά από τη πίστα και να μάθουν στα σχολεία για την ασφάλεια, και την ικανότητα της οδικής και οδηγικής παιδείας και να αθλούν σώμα και πνεύμα ώστε να μη φθάσουν οι γονείς να τα κλαίνε μια μέρα στους δυστυχώς άσχημους δρόμους μας!
Σας ” Ευχαριστώ” και θα συνεχίζω να τρέχω και να αγωνίζομαι σε όλη την Ελλάδα όπως κάθε χρόνο για το Αγρίνιο για τις επιχειρήσεις του που με στηρίζουν καθώς και για την αγάπη αυτών που με εμπιστεύονται και στηρίζουν τη προσπάθεια μου.
Κρίμα γιατί όταν γίνονται τετοιες επιφανειακές δουλείες αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε. Είμαι σίγουρος θα ” ΞΕΧΑΣΑΤΕ” και άλλους μεγάλους αθλητές του Αγρινίου. Παρόλα αυτά εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη.»

Ο Π.Πλιάτσικας έχει φέρει πολλές διακρίσεις στο Αγρίνιο.
Ο Π.Πλιάτσικας έχει φέρει πολλές διακρίσεις στο Αγρίνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.