Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Μουσικό φινάλε στην κεντρική πλατεία (video-φωτό)

Η  επιτυχημένη τριήμερη Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στο Αγρίνιο τελείωσε απόψε, σε μια όμορφη τελετή λήξης, στην κεντρική πλατεία Αγρινίου. Πλήθους κόσμου συγκεντρώθηκε και άκουσε αγαπημένα κομμάτια, μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Π. Μοσχολιός, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κα. Ε. Κραβαρίτη και ο αντιδήμαρχος κ. Ράπτης.

Τη βραδιά άνοιξε το dance academy και η σχολή μοντέρνου χορού της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Οι μικροί και μεγάλοι μαθητές χόρεψαν χιπ-χοπ και άλλα σύγχρονα είδη μουσικής και ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έδειχνε να το διασκεδάζει με την ψυχή του.

Ακολούθησε ένα «μουσικό ανολόγιο» από τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αγρινίου. Αγαπημένα λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των τελευταίων 30 χρόνων πλαισίωσαν μοναδικά τη βραδιά, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες στο European Music Day μοιράστηκαν βραβεία συμμετοχής.

Φινάλε δόθηκε με κλασσική μουσική διασκευασμένη από τον μαέστρο της Φιλαρμονικής κ. Β. Κονίδα, ο οποίος και σχολίασε πως όλα δείχνουν ότι η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής θα καθιερωθεί στο Αγρίνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.