Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Μπαράζ συλλήψεων για κροτίδες και βεγγαλικά

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την εμπορία και κατοχή κροτίδων σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.
Αναλυτικά οι σημερινές ανακοινώσεις της Αστυνομίας:

Συνελήφθη 55χρονος στη Σπολάιτα
Συνελήφθη σήμερα (12/4/2012) το πρωί, στη Σπολάιτα Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 55 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε περίπτερο του 55χρονου, στη Σπολάιτα Αιτωλοακαρνανίας, βρήκαν και κατέσχεσαν 160 παιδικά αθύρματα.Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 55χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 2500 κροτίδες, άλλα 60 παιδικά αθύρματα και ένα καπνογόνο.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθη 40χρονη στο Καινούργιο
Συνελήφθη χθες (11/4/2012) το μεσημέρι, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 40 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή παιδικών αθυρμάτων.Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε κατάστημα πώλησης κατεψυγμένων προϊόντων της 40χρονης, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, βρήκαν και κατέσχεσαν 2550 παιδικά αθύρματα.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθη 59χρονος στη Μακρυνού

Συνελήφθη χθες (11/4/2012) το πρωί, στη Μακρινού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 59 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε mini market του 59χρονου στη Μακρινού Αιτωλοακαρνανίας, βρήκαν και κατέσχεσαν 5418 κροτίδες και 217 παιδικά αθύρματα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Συνελήφθη 62χρονος στο Αιτωλικό

Συνελήφθη χθες (11/4/2012) αργά το απόγευμα, στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 62 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή παιδικών αθυρμάτων.Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε κατάστημα παντοπωλείο του 62χρονου στο Αιτωλικό βρήκαν και κατέσχεσαν 2520  παιδικά αθύρματα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.