Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Μπλόκο από τη ΝΔ στην πρόσκληση Σταμάτη

Μπλόκο από τη ΝΔ στην πρόσκληση Σταμάτη

Πυρετώδεις είναι στην Πανδημοτική Πρωτοβουλία, την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου, οι διεργασίες για το θέμα του επικεφαλής, της παραμονής δηλαδή ή μη στη θέση αυτή του Δημήτρη Σταμάτη.
Την ώρα που στους κόλπους των συμβούλων καθιερώνεται η άποψη πως ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων οφείλει να αποχωρήσει από τη θέση του αρχηγού της παράταξης που συγκροτήθηκε και στηρίχθηκε το 2010 από τη ΝΔ,ο ίδιος καλεί όλα τα μέλη της, όλους τους υποψήφιους δηλαδή της παράταξης σε δημοτικές ενότητες και τοπικά συμβούλια, σε συγκέντρωση σε κέντρο του Αγρινίου την ερχόμενη Τετάρτη.
Ταυτόχρονα όμως η ΝΔ, και σε τοπικό επίπεδο, φέρεται αποφασισμένη να καλέσει τα στελέχη της να μην παραστούν στη συνάντηση αυτή, εκτιμώντας ότι το μόνο που εξυπηρετεί είναι τις προσωπικές στοχεύσεις του πρώην βουλευτή της και νυν βουλευτή του κόμματος του Πάνου Καμμένου. Σε αυτό το μήκος κύματος πολλά μέλη της Πανδημοτικής φέρονται αποφασισμένα να μην παραστούν την ώρα που δίνουν και παίρνουν οι εκτιμήσεις για τις προθέσεις του Σταμάτη σχετικά με το μέλλον του στην παράταξη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.