Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020

“Να αντισταθούμε στις κατασχέσεις από τον ΟΑΕΕ”

karagiannis-dei-niki-1

Μπορεί πρόσφατα να έδωσε την αφορμή για κόντρα κορυφής ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ  για μια ανάρτηση του στο facebook,ωστόσο- ασχέτως πως προσεγγίζει ο καθένας εκείνο το ζήτημα-, οφείλουμε να αποδεχθούμε ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καραγιάννης δίνει συνεπή αγώνα απέναντι στον ΟΑΕΕ. Μέσω του agrinionews.gr καλεί τους επαγγελματίες να αντισταθούν στις κατασχέσεις από τον ΟΑΕΕ. Παραθέτουμε την παρέμβασή του την οποία συνοδεύει από μια ενδεικτική απάντηση που έλαβε από τον Συνήγορο του Πολίτη για το ζήτημα. Έχουν ως εξής: 

Να μη φοβόμαστε ΚΑΙ να αντισταθούμε  στις κατασχέσεις από τον ΟΑΕΕ, οι εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες που λάβαμε ειδοποίηση αναγκαστικής πληρωμής από το ίδιο μας το ταμείο! Το χρέος μας είναι αποτέλεσμα της μνημονικής πολιτικής! Η δε διαγραφή του είναι αντικείμενο πολιτικής διεκδίκησης όπως και η αλλαγή της νομοθεσίας προς αυτή την κατεύθυνση όπως επισημαίνει ο Συνήγορος του Πολίτη σε μία από τις πολλές καταγγελίες μου.

Εκτός αυτού έχουν ανακοινωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ μέτρα ανακούφισης από τη φτώχεια και στον πρώτο κιόλας άξονα υπάρχει η ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ή αλλιώς η ανακούφιση των νοικοκυριών από χρέη προς τράπεζες και τρίτους και πιο συγκεκριμένα, μερική διαγραφή χρεών σε ποσοστό αντίστοιχο με τη μείωση του εισοδήματος κατά τα χρόνια του μνημονίου!!

Τα ειδοποιητήρια αποτελούν μέτρο εκφοβισμού ώστε μέσω της τρομοκρατίας να αποσπαστούν και τα τελευταία ελάχιστα χρήματα που χρησιμοποιούνται πλέον για την επιβίωση των οικογενειών μας.

Όπως συνέστησε και ο Αλέξης Τσίπρας τον Ελληνικό λαό, σε μία από τις πολλές αφίξεις της τρόικας… Αντίσταση, Αντίσταση, Αντίσταση….

Ανδρέας Καραγιάννης

Μέλος ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

Η απάντηση του Συνηγόρου του Πολίτη για το ζήτημα αυτό:

 

oaee1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.