Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

ΝΔ: Σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλογικού αγώνα

ΝΔ: Σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλογικού αγώνα
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΎΣΚΕΨΗ

Ολοκληρώθηκε αργά απόψε το βράδυ στο Μεσολόγγι η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η Νομαρχιακή Επιτροπή εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του περιφερειακού συντονιστή Κων/νου Χριστόπουλου, στελεχών της ΝΟΔΕ από όλο το νομό καθώς και υποψηφίων βουλευτών, ενώ κατά την διάρκειά της συζητήθηκαν οργανωτικά και συντονιστικά θέματα ενόψει εκλογών.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους αναφορικά με τα αποτελέσματα και την ανταπόκριση των πολιτών από την μέχρι σήμερα ευρύτατη κινητοποίηση που έχει πραγματοποιηθεί σε κάθε περιοχή του νομού, ενώ παράλληλα αποφασίσθηκε περαιτέρω κλιμάκωση των περιοδειών και επισκέψεων στο χρονικό διάστημα έως και την 15η Ιουνίου. Κοινή διαπίστωση παρέμεινε η διαρκώς αυξανόμενη συσπείρωση γύρω από την πολιτική πρόταση και προοπτική που εγγυάται η Νέα Δημοκρατία την επομένη ημέρα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Σκοπός των επισκέψεων άλλωστε, είναι η πληρέστερη ενημέρωση για το πρόγραμμα και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ο απευθείας διάλογος με τους πολίτες για τοπικά καθώς και γενικότερα ζητήματα.
Τα κλιμάκια που ήδη έχουν συγκροτηθεί στο νομό, θα εντείνουν τις συναντήσεις και περιοδείες τους και την επόμενη εβδομάδα, πραγματοποιώντας ακόμη και έκτακτες επισκέψεις όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σημειωτέον πάντως πως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η επίσκεψη του αντιπροέδρου του κόμματος Δημήτρη Αβραμόπουλου  καθώς πλέον προκρίνεται ως ημέρα της εκδήλωσης η Τετάρτη αλλά ενδέχεται να έρθει τελικός άλλο στέλεχος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.