Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Νοσοκομείο: ηλεκτρονικό εισιτήριο από σήμερα στα εξωτερικά τακτικά ιατρεία

Νοσοκομείο: ηλεκτρονικό εισιτήριο από σήμερα στα εξωτερικά τακτικά ιατρεία

Η έλλειψη μηχανοργάνωσης στα νοσοκομεία αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια του συστήματος. Η ουσιαστική μηχανογράφηση γίνεται με ηλεκτρονικό φάκελο ασθενούς και με σωστή διαχείριση της ασθένειας βάσει κλινικών πρωτοκόλλων διαχείρισης ασθενών και των κατευθυντήριων οδηγιών που ακολουθούν τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη.
Στο Νοσοκομείο του Αγρινίου καταβάλλονται σημαντικές προσπάθειες από την διοίκηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η μηχανοργάνωση. Ήδη από σήμερα ξεκίνησε και η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών κατά την εξέταση ή την νοσηλεία τους, αφού με το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα καταγράφονται αυτομάτως και τα στοιχεία των πολιτών που προσέρχονται στο ίδρυμα (μητρώο.ΑΜΚΑ κ.τ.λ) .Να θυμίσουμε ότι η γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων ανοίγει από τις 7.30 π.μ.

Πρωινά εξωτερικά ιατρεία

Στο Τμήμα Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου γίνεται ο προγραμματισμός επισκέψεων στα Εξωτερικά Ιατρεία και το σφράγισμα των ακτινογραφιών και των διάφορων εξετάσεων. Ο προγραμματισμός των επισκέψεων στα Εξωτερικά Ιατρεία γίνεται είτε απ’ ευθείας, είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2641044400 & 2641361179 & 2641361182.
Στο Τμήμα Γραμματείας Απογευματινών Ιατρείων του Νοσοκομείου γίνεται η διεκπεραίωση και η καθοδήγηση του ασθενή για την πραγματοποίηση της επιθυμητής εξέτασης στα Απογευματινά Ιατρεία , για εξετάσεις που αφορούν τον Αξονικό Τομέα,τους Υπερήχους και τις Μαστογραφίες.
Ο προγραμματισμός των επισκέψεων στα Απογευματινά Ιατρεία γίνεται είτε απ’ ευθείας στον Ακτινοδιαγνωστικό Τομέα , είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2641361555 για μαστογραφίες – υπερήχους ( Δ/ντης Ακτινολογικού κ. Αθανασόπουλος ) – 2641361170 για υπερήχους (κ. Κανής Ακτινολόγος )– 2641361565 ( Δ/ντης Αξονικού Τομογράφου, κ. Χρυσανθακόπουλος ).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.