Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Κατάληψη των μαθητών στο Δημαρχείο Αγρινίου (Video)

Κατάληψη των μαθητών στο Δημαρχείο Αγρινίου (Video)

Mε παλμό η μαθητική πορεία στο Αγρίνιο

Συλλαλητήριο πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο κέντρο του Αγρινίου μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης . Σημείο εκκίνησης της πορείας είναι η Πλατεία Δημοκρατίας, απ’ όπου ξεκίνησε πριν από λίγο η μαθητιώσα νεολαία ανεβαίνοντας την Παπαστράτου. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία μεγάλη συγκέντρωση με έντονο παλμό και συνθήματα.

Οι μαθητές διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί φέτος στο χώρο της εκπαίδευσης με την έναρξη της σχολικής χρονιάς η οποία στιγματίζεται από την έλλειψη βιβλίων. Παράλληλα Λύκεια και Γυμνάσια της πόλης τελούν υπό κατάληψη.

Αποδοκιμασίες στα γραφεία της Δ.Ε

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι μαθητές συνεχίζουν την πορεία τους  με έντονες αποδοκιμασίες έξω από τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης στην Πλατεία Χατζοπούλου.

Kατάληψη στο Δημαρχείο

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συμβολική κατάληψη στο Δημαρχείο Αγρινίου πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι μαθητές της πόλης. Ήδη έχουν αναρτήσει στο κτήριο πανό διαμαρτυρίας.ενώ ο δήμαρχος βρίσκεται μέσα στο γραφείο του, με την κατάληψη να συνεχίζεται. Έξω από το κτήριο μαθητές πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε θετικό κλίμα έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού και αντιπροσωπείας των μαθητών

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.