Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

«Οι Τρεις Ιεράρχες ως επιφανείς νομικοί» – Εκδήλωση στο Mεσολόγγι

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πραγματοποιήθηκε απόψε στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου, η εκδήλωση με θέμα «Οι Τρεις Ιεράρχες ως επιφανείς νομικοί», η οποία συνδιοργανώθηκε από την Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Κοσμάς, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θράκης Παναγιώτης Πουλής, τον οποίο καλωσόρισε ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ευχαριστώντας για την συμμετοχή και την επιστημονική προσέγγιση της νομικής ιδιότητας των τριών Πατέρων της Ορθοδοξίας.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου αναφέρθηκε στις χαρισματικές προσωπικότητες των Τριών Ιεραρχών, την συμβολή τους στα Γράμματα και την Παιδεία, καθώς και το φιλανθρωπικό τους έργο.

Συμμετείχαν επίσης, ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Παπαδημητρίου Χρήστος, καθώς και ο Θεολόγος καθηγητής Κων/νος Ρόμπολας.  Την εκδήλωση συντόνισε η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σ. Λαναρά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιώργος Κ.

    “Οι τρεις Ιεράρχες ως επιφανείς νομικοί” δυστυχώς αυτό κατάλαβαν όλοι τους από το έργο…. των 3 Ιεραρχών; Μόνο δικηγόροι δεν ήταν….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.