Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Ομιλία Μαρίας Τριανταφύλλου για την Πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αδίστακτη και στριμωγμένη χαρακτήρισε την κυβέρνηση η κ Τριανταφύλλου σημειώνοντας ότι τη στηρίζουν 127 βουλευτές της ΝΔ και 28 βουλευτές του αλληλοσπαρασσόμενου και εξαφανιζόμενου ΠΑΣΟΚ. «Τα νέα μέτρα είναι εδώ και κάνουν αφόρητη την ζωή της κοινωνικής πλειοψηφίας».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για έλλειμμα Δημοκρατίας και υποβάθμιση του κοινοβουλίου που προωθείται από την ανελέητη επιμονή της κυβέρνησης σε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή στο τόπο. «Να αλλάξει το ποιος πληρώνει», «Να περάσουμε από το μαζί τα φάγαμε, στο να πληρώσετε εσείς που τα φάγατε».

Η κ. Τριανταφύλλου έκλεισε την ομιλία της αναφέροντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πρόταση δυσπιστίας απευθυνόμενος σε όλους τους βουλευτές και σε όλο το λαό, έχοντας θέσεις στα πραγματικά προβλήματα που βιώνει ο κόσμος. «Η αριστερά μπορεί να εγγυηθεί εισόδημα και αξιοπρεπή διαβίωση, νέα εξωτερική πολιτική χωρίς υποκλίσεις στους ισχυρούς, παραγωγική ανασυγκρότηση, πραγματική Δημοκρατία, πλήρη διαφάνεια και κοινωνικό έλεγχο παντού, μπορούμε να εγγυηθούμε πολιτιστική και επιστημονική αναγέννηση, πολιτική μαζί με τη νεολαία, με τη νεολαία στο προσκήνιο, την οποία καλούμε να μείνει εδώ, να αγωνιστεί μαζί μας και να γκρεμίσει την κλεπτοκρατία, τα μνημόνια και την τρόικα. Ελάτε να ξαναγίνουμε κοινωνία»

 

Το γραφείο τύπου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.