Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Οριστικά κλειστά τα μαγαζιά τα Σαββατοκύριακα το καλοκαίρι.

Οριστικά κλειστά τα μαγαζιά τα Σαββατοκύριακα το καλοκαίρι.
Οριστικά κλειστά θα παραμείνουν τα Σαββατοκύριακα τα μαγαζιά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς η απόφαση αυτή επικυρώθηκε και από την ανοιχτή επίσκεψη των εμπόρων που πραγματοποιήθηκε χθές, στις 7/6 στο Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας .

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Αγρινίου:
“Στη σύσκεψη, στη συζήτηση και την ψηφοφορία, είχαν δικαίωμα συμμετοχής ισότιμα με τα μέλη και οι έμποροι της πόλης μας που σήμερα δεν είναι μέλη του Συλλόγου. Η ονομαστική ψηφοφορία και το αποτέλεσμά της επιβεβαίωσαν την απόφαση της Γ.Σ. του ΕΣΑ της 10/5/2010. Κατά συνέπεια για το 2010 τα εμπορικά καταστήματα στο Αγρίνιο θα εφαρμόσουν θερινό πενθήμερο από 26/6/2010 έως 31/8/2010, παραμένοντας το Σάββατο κλειστά. Το Δ.Σ. εμμένει στην άποψή του ότι μπρος σε αυτά που συμβαίνουν και αυτά που ακολουθούν, το συγκεκριμένο ζήτημα είναι κατά πολύ υποδεέστερο, γι’ αυτό και έντονα προβάλλει το κάλεσμά του προς όλους, όχι μόνο για ηθική στήριξη αλλά κυρίως συμμετοχή στις δράσεις του Συλλόγου και τις διαδικασίες λήψης των αποφάσεων, δίχως επιλογή θεμάτων, γιατί τα σοβαρά και κρίσιμα δεν είναι το πενθήμερο. Τέλος το Δ.Σ. του ΕΣΑ:
– Προσκαλεί τους συναδέλφους που μετείχαν στη σύσκεψη και που σήμερα δεν είναι μέλη του συλλόγου , να γίνουν μέλη του.
– Καλεί τους συναδέλφους που είχαν διαφορετική άποψη από αυτή που εγκρίθηκε, σεβόμενοι τη συμμετοχή τους στη διαδικασία, στο διάλογο και την ψηφοφορία, να πράξουν το δημοκρατικά και ηθικά αυτονόητο.

– Απευθύνει έκκληση προς όλους, ανεξάρτητα άποψης και ψήφου για το 5θήμερο, τώρα πια να συμβάλλουν για να τρέξουμε τα άλλα ανοιχτά και σοβαρά ζητήματα, που από αυτά και μόνο, θα εξαρτηθεί πόσοι και για πόσο θα έχουμε μαγαζιά την επόμενη μέρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.