Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Οχιά αναστάτωσε το νηπιαγωγείο Αβόρανης…

Οχιά αναστάτωσε το νηπιαγωγείο Αβόρανης…

oxia_9Τα παιδάκια σήμερα στο νηπιαγωγείο της Αβόρανης τρομοκρατήθηκαν από μια οχιά. Στάθηκαν τυχερά ευτυχώς καθώς δεν τσίμπησε κάποιο. Ωστόσο το περιστατικό υπενθύμισε κάποια προβλήματα στο κτιριακό που παραμένουν και την ανάγκη για επίλυσή τους που είναι άμεση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Παίζοντας με τα τουβλάκια λοιπόν στην αυλή ένα παιδάκι εντόπισε κάτι… ύποπτο ανάμεσά τους. Όπως αποδείχθηκε ήταν ένα φίδι, μια οχιά… Όπως είναι φυσικό τα παιδάκια τρομοκρατήθηκαν αλλά ευτυχώς η αναστάτωση ήταν παροδική και ο κίνδυνος αντιμετωπίστηκε.
Ωστόσο καθώς τα παιχνίδια φυλάσσονται σε εσωτερικό χώρο και η οχιά εντοπίστηκε μόλις τα μετέφεραν έξω είναι εύλογη η υπόνοια πως το φίδι είχε εισέλθει στο εσωτερικό του νηπιαγωγείου.Και οι υποψίες επιτείνονται από το γεγονός πως στην οροφή του κτιρίου υπάρχουν δύο τρύπες από τις οποίες και στο παρελθόν έχει μπει φίδι αλλά και άλλα και ποντίκια κ.α.
Και εκεί επικεντρώνεται η ανησυχία: η οροφή πρέπει να επισκευαστεί άμεσα και οι τρύπες να κλείσουν. Το πρόβλημα εντοπίζεται δύο χρόνια τώρα και παρά τις οχλήσεις από τη διεύθυνση του σχολείου το αυτονόητο δεν έχει γίνει ακόμη…
Για το σημερινό συμβάν ενημερώθηκαν οι γονείς και οι αρμόδιοι. Και απαραίτητο είναι οι εργασίες να γίνουν άμεσα. Γιατί την επόμενη φορά που φίδι θα τρυπώσει στο σχολείο ίσως τα πράγματα να είναι χειρότερα…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.