Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Ο Δήμος Αγρινίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Phlioxenia"

Ο Δήμος Αγρινίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Phlioxenia"


Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η παρουσία του Δήμου Αγρινίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» .

Με την επιμέλεια της Κ.Ε.Π.Π.Α. διαμορφώθηκε ένα καλαίσθητο και άρτιο περίπτερο με πλούσιο ενημερωτικό υλικό σε έντυπη αλλά και ηλεκτρονική μορφή.

Οι εκατοντάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το περίπτερο του Δήμου Αγρινίου ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, γεύτηκαν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, ήρθαν σε επαφή με τον πολιτισμό και την ιστορία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής και ενημερώθηκαν για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Επίσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε παρουσίαση του έργου του Δήμου Αγρινίου στον τομέα των τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Παύλος Μοσχολιός αφού ευχαρίστησε θερμά όσους εργάστηκαν για την άριστη παρουσία του Δήμου, επεσήμανε την αναγκαιότητα της προβολής της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής μέσα από γεγονότα τέτοιας εμβέλειας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι στόχος είναι η

η περιοχή μας ως μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους να προσελκύσει επιχειρηματίες που θα επενδύσουν αλλά και επισκέπτες».

Το περίπτερο του Δήμου Αγρινίου επισκέφτηκαν η Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος κ. Δημήτριος Δράκος, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης , ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ.Θύμιος Σώκος ο Νομάρχης Ευρυτανίας κ. Κωνσταντίνος Κοντογεώργος και ο Νομάρχης Λάρισας κ.Λουκάς Κατσαρός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.