Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΠΕΔ

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΠΕΔ

Κλειστός αύριο Τετάρτη ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΠΕΔ

Ανακοίνωση
       Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας και ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό προκειμένου ο Δήμος να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στην Πάτρα…..

Κινητοποίηση αύριο, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου στην  Πάτρα

     Σε κινητοποιήσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν οι δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδος, μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής ‘Ενωσης Δήμων.
      Αύριο στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στην Πάτρα, με τη συμμετοχή δημάρχων, αιρετών εκπροσώπων και εργαζομένων στους δήμους. Ταυτόχρονα θα επιδοθεί ψήφισμα στον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα σχετικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση.
       Αποφασίστηκε επίσης το επόμενο διάστημα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας να πραγματοποιήσουν ενημερωτικές επισκέψεις στα Δημοτικά Συμβούλια και να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επίσης η Περιφερειακή Ένωση Δήμων θα ζητήσει από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, να επισπεύσουν οι διαδικασίες για την διεξαγωγή του τακτικού συνεδρίου ΚΕΔΕ.

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας και Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, στην εισήγησή του προς τα μέλη του ΔΣ, τόνισε ότι «η κυβερνητική πολιτική δεν έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με το Μεσοπρόθεσμο, τις διατάξεις του Μνημονίου, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων. Ακόμη σε ότι αφορά στα οικονομικά ζητήματα, σημείωσε πως «παρ΄ότι η κυβέρνηση έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει οικονομικούς πόρους, παραμένουν ακόμη σε υστέρηση θεσμοθετημένοι πόροι».

http://xiromeronews.blogspot.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.