Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο καλός Παναιτωλικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Αναμφίβολα το σημερινό  ματς  είναι ένα ντέρμπι. Η ομάδα  της Λάρισας παρά τις όποιες αδυναμίες  μπορεί να έχει σίγουρα δε θα έρθει  στο Αγρίνιο με κατεβασμένα τα χέρια. Οι Θεσσαλοί άλλωστε έχουν  ένα λόγο παραπάνω για να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς καθώς  δε θα ήθελαν και στην τρίτη τους εκτός έδρας εξόρμηση να φύγουν με άδεια χέρια.

Το ζητούμενο όμως για τον  Παναιτωλικό είναι πρωτίστως  η δική του εικόνα. Αν ο Παναιτωλικός παρουσιαστεί όπως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Άμφισσας και σε συνδυασμό με την έδρα που ούτως ή άλλως θα παίξει καταλυτικό ρόλο, τότε θα είναι πολύ κοντά στη νίκη.

Το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και  ο περιορισμός του αντιπάλου  σε παθητικό ρόλο (κάτι που συνέβη στο  Φωκικό) είναι αυτό που πρέπει να επαναλάβουν οι αγρινιώτες, δείχνοντας στους αντιπάλους τους ξεκάθαρα ότι αυτοί είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.

Αν κάποιοι παίκτες – κλειδιά  που διαθέτει ο Παναιτωλικός (Σφακιανάκης, Κουτσοσπύρος, Φαβάλι, Μητρόπουλος, Κούσας) βρεθούν στην καλή του μέρα, τότε οι αγρινιώτες θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η διάθεση και η ψυχή όμως όλων πρέπει να βγουν στον αγώνα στο μέγιστο βαθμό αν θέλει ο Παναιτωλικός στο τέλος να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Εν κατακλείδι, ο καλός Παναιτωλικός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν του αντίπαλο παρά μόνο τον κακό του εαυτό. Άλλωστε, μετά και το πέρας τεσσάρων πλέον αγωνιστικών, τα «καναρίνια» δείχνουν σιγά – σιγά ότι ξέρουν πλέον τι πρέπει να κάνουν στους αγώνες προκειμένου να βγαίνουν νικητές. Ευχή όλων αυτό να γίνει και με τη Λάρισα.

 

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.