Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ο Πορφύρης απαντά στον Κωστακόπουλο

Ο Πορφύρης απαντά στον Κωστακόπουλο

κατάλογοςΟ Δήμαρχος Θέρμου, Θεόδωρος Πορφύρη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση –απάντηση στον κ. Νίκο Κωστακόπουλο:

Δυστυχώς η πολυσέλιδη επιστολή του κ. Κωστακόπουλου προκαλεί για μια ακόμη απάντηση. Ο κ. Κωστακόπουλος και οι δορυφόροι του συναισθάνθηκαν το πολιτικό έγκλημα που διέπραξαν και ανέλαβε ο ίδιος ν’ απολογηθεί για να δικαιολογήσει όσα οι Ερινύες του καταμαρτυρούν για το χρονικό της Προδοσίας.
Θ’ αναφέρω για άλλη μια φορά και με τη σειρά τις προσπάθειες που έγιναν για το σχηματισμό συναινετικού ψηφοδελτίου και το ρόλο που έπαιξαν όλοι όσοι συμμετείχαν σ’ αυτές.
1. Η πλειοψηφία του συνδυασμού « Ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση», πρότεινε ως αρχηγό συναινετικού ψηφοδελτίου τον κ. Κασόλα. Αφού ναυάγησε το συναινετικό προτάθηκε να ηγηθεί του συνδυασμού μας ο κ. Κωστακόπουλος ή ο κ. Πριόνας. Μετά την άρνηση και των δύο για τον ίδιο λόγο που είναι απόλυτα σεβαστός έγινε εκ νέου πρόταση στον κ. Κασόλα να ηγηθεί του συνδυασμού μας και έγινε αποδεκτή. Σ΄ αυτές τις συζητήσεις παρευρίσκονταν και ο κ. Κωστακόπουλος και η κ. Καλημέρη και συμφώνησαν.
2. Παρ’ όλα αυτά η διαδικασία για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου κοινής αποδοχής μεταξύ του κ. Κωνσταντάρα και του κ. Κασόλα συνεχιζόταν με εκπροσώπους του συνδυασμού μας, τον κ. Κωστακόπουλο και την κ. Καλημέρη, πράγμα που αποδείχθηκε λανθασμένη επιλογή μου.
3. Κυριακή Βαΐων απόγευμα και ώρα 7.00 μ.μ, γίνεται σύσκεψη στο Δημαρχείο στην οποία συμμετείχαν η κ. Καλημέρη, ο κ. Κωστακόπουλος, ο κ. Κασόλας κι εγώ. Μετά από μακρά συζήτηση αποφασίσθηκε ο κ. Κωστακόπουλος και η κ. Καλημέρη να συνεχίσουν τη συζήτηση με τον κ. Κωνσταντάρα για την εξεύρεση υποψηφίου κοινής αποδοχής.
Μεγάλη Δευτέρα πρωί, η απαρχή της προδοσίας, ήρθαν στο γραφείο μου και οι δύο κι ενώ περίμενα τ’ αποτελέσματα από τη συζήτηση, η οποία ποτέ δεν έγινε μου ανακοίνωσαν ότι προσχωρούν στο ψηφοδέλτιο του κ. Κωνσταντάρα. Ήταν πικρό το χαμόγελό μου κι ακόμη πιο πικρός ο ψίθυρος, «οποίο κατάντημα!»
4. Όπως ξέρετε ο κ. Κωστακόπουλος κι εγώ είμαστε εκπαιδευτικοί και μετά από 30 χρόνια μέσα σε μαθητικές αίθουσες και μαθητές η συμπεριφορά ορισμένων επηρεάζεται από αυτή των μαθητών. Συγκεκριμένα ένας μαθητής όταν υποπέσει σε ένα παράπτωμα κάνει άλλα δέκα για να δικαιολογήσει το πρώτο. Το ίδιο έκανε και ο κ. Κωστακόπουλος, μόνο που ξεπέρασε τα δέκα.
5. Ακόμη ξέχασε ο κ. Κωστακόπουλος σε πόσα Τ.Δ πήγε τον κ. Κασόλα ως υποψήφιο Δήμαρχο και ακολούθως αυτομόλησε; Αυτό λέει η δική του πολιτική ηθική; Δε μας είπε μετά την αυτομόληση πόσους προέδρους τοπικών διαμερισμάτων του ορεινού όγκου προέτρεπε να μην μπουν στο ψηφοδέλτιο του κ. Κασόλα και σε πόσους επέβαλλε να παραιτηθούν ενώ είχε σχηματιστεί το ψηφοδέλτιο και το πέτυχε μερικώς, κάνοντάς τους συνενόχους στο πολιτικό του έγκλημα; Όχι κ. Κωστακόπουλε αυτό δεν είναι πολιτικό ήθος.
6. Διερωτάται ο κ. Κωστακόπουλος γιατί ασχολούμαι μόνο με δύο, δε χρειάζεται διευκρίνιση γιατί το γνωρίζει αλλά ας το μάθουν τώρα όλοι. Η κ. Καλημέρη και ο κ. Κωστακόπουλος ήταν οι μεσολαβητές μεταξύ των δύο συνδυασμών. Ήξεραν όλα τα «μυστικά» και το σημαντικότερο τα ονόματα του συνδυασμού του κ. Κασόλα. Και μετά την αποστασία τηλεφωνούσαν στους υποψηφίους ν’ αποχωρήσουν από το συνδυασμό προσπαθώντας να τον διαλύσουν. Αυτή την ενέργεια την επιτρέπει ο πολιτικός πολιτισμός του κ. Κωστακόπουλου του οποίου υπεραμύνεται;
7. Επίσης διαπίστωσα ότι ο κ. Κωστακόπουλος δε θυμάται πόσες τετραετίες είμαι Δήμαρχος. Θυμάται όμως τι έκανε για να βοηθήσει το Δήμο όλα αυτά τα χρόνια…Φυσικά γνώριζε ότι κάθε μέλος του Δ.Σ παίζει το ρόλο που του ανατίθεται. Και βέβαια με δική μου εντολή υποκατέστησε τους μηχανικούς του Δήμου λόγω της σχέσης του με τον Η/Υ. Αν δεν ήταν αυτός υπήρχαν οι μηχανικοί του Δήμου και χιλιάδες γραφεία που ασχολούνται με προτάσεις των Δήμων για ευρωπαϊκά προγράμματα. Παραλίγο να μας πει ότι θα έκλεινε ο Δήμος αν δεν υπήρχε αυτός…
8. Επιπλέον μας είπε ότι όλα τα έκανε αφιλοκερδώς, αποκρύπτοντας ότι ως δημόσιος υπάλληλος δε δικαιούται χρήματα από καμία έμμισθη θέση ( Πρόεδρος Δ.Σ ή Αντιδήμαρχος). Την τελευταία τετραετία δεν ανέλαβε κανένα αξίωμα, ενώ δε συνέβη το ίδιο με τις προηγούμενες που ήταν και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος.
9. Μας λέει ο κ. Κωστακόπουλος ότι στήριξε το Δήμαρχο όλα αυτά τα χρόνια, δεν μας είπε όμως σε πόσους μυστικούς δείπνους συμμετείχε από την πρώτη τετραετία που μπήκε στο ψηφοδέλτιό μου για να με αντικαταστήσουν χωρίς να με ενημερώσουν. Όλα τα γνώριζα και κει γνώρισα ορισμένους «φίλους και φίλες»που συμμετείχαν σ’ αυτές τις διεργασίες. Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός του;
10. Εξακολουθεί ο κ. Κωστακόπουλος να επιμένει ότι έχω ευθύνη για την επιλογή μου, την οποία ουδέποτε αρνήθηκα. Αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες μου και θα στηρίζω την πρότασή μου και πέραν της τελικής μάχης διότι πιστεύω στις ικανότητες του κ. Κασόλα. Ενώ ο κ. Κωστακόπουλος εγκατέλειψε τον κ. Κασόλα τον οποίο ο ίδιος πρότεινε, επειδή φοβήθηκε όπως είπε ότι θα χάσει τη μάχη. Μα η γενναιότητα και η εντιμότητα εδώ φαίνεται. Δίνεις τον αγώνα στο χώρο που τον ξεκίνησες. Ακόμη δεν αντελήφθη ο κ. Κωστακόπουλος ότι ο Πορφύρης κιοτής δεν έγινε ποτέ, ούτε θα γίνει σήμερα για να γίνει περίγελος στην κοινωνία.
11. Αναρωτιέται ο κ. Κωστακόπουλος ποιος είναι ο Βρούτος. Τον ενημερώνω ότι είναι αυτός για τον οποίο όταν ρωτήθηκε από κάποιον δημότη γιατί δεν τον προτείνουμε ως υποψήφιο Δήμαρχο ο κ. Κωστακόπουλος απάντησε: « Δεν πρέπει να υποβαθμίσουμε τόσο το αξίωμα του Δημάρχου». Βέβαια ο Βρούτος το γνωρίζει. Αλλά είναι καιρός ο κ. Κωστακόπουλος να αφιππεύσει την κάλαμο.
12. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τόση έκπληξη και απορία για την ιστορική φράση του Κικέρωνα . Πανεπιστήμιο έβγαλα, δασκάλους καλούς είχα κι είναι από τις φράσεις που συχνά έλεγαν οι αείμνηστοι και μεγάλοι καθηγητές μου Μπέσσας, Παπανικολάου και Παπαλέξης. Και στα δικά μου χρόνια η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο απαιτούσε και τη θύραθεν σοφία…Επίσης δε γνωρίζει ο κ. Κωστακόπουλος ότι οι εκφράσεις αυτές είναι παρμένες μέσα από την ιστορία και της χρησιμοποίησαν άλλοι πριν από μένα για παρόμοιες περιπτώσεις; Αν τον ενοχλούν έπρεπε ν΄ανακαλέσει στη μνήμη του την ιστορία κι ύστερα να εκφραστεί…
13. Σχετικά με τις τόσες απορίες που έχει ο κ. Κωστακόπουλος ας αναζητήσει τη λύση στον εαυτό του γιατί είναι καιρός ν΄ αναγνωρίσει τα ιστορικά του λάθη τα οποία θα παραμείνουν όνειδος στη Δημοτική ζωή του Θέρμου.
14. Όσο για την υστεροφημία μου να μην αγωνιά ο κ. Κωστακόπουλος. Πρώτον δεν έχω πεθάνει ακόμη και δεύτερον τη διαμορφώνουν οι ενέργειές μου τις οποίες γνωρίζει ο λαός του Θέρμου. Ας φροντίσει για τη δική του. Κι ας κλείσουμε αυτή τη μάχη ενθυμούμενοι το Δημοσθένη: «Προς γαρ το τελευταίον εκβάν έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται».

Ο Δήμαρχος Θέρμου

Θεόδωρος Πορφύρης

Θέματα που ενδιαφέρουν

10 Σχόλια

 1. adreas

  re porfyrh….telika o kasolas einai axiranthrwpos sou kai esy pas pali gia dhmarxos……ela paradeksou to…den einai kako…!!!!

 2. Γιάννης

  Αχυράνθρωπος ο Κασόλας Ανδρέα; Σκέψου όμως πως χρειάζεται ένα χάδι του ανέμου για να παρασύρει τα άχυρα, να τα απλώσει παντού και να γεμίσουν τα πάντα στο πέρασμά τους.Αλλά έτσι εξηγήτε πως βρίσκεται στις ποιο απομακρισμένες γωνιές του Δήμου χωρίς να τον παίρνει είδηση κανένας.Θόδωρε προχώρα με δύναμη και αισιοδοξία, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις αυτά τα ωραία του προγράμματός σου.

 3. θερμιώτης

  Γιατί τόσο μίσος κι αλληλοσπαραγμός απο τον Δήμαρχο? Οι προδότες για να κριθούν απο το λαό πρέπει να πάθουν συντριπτική ήττα. Δυστυχώς ο λαός δεν έιναι πάντα πρόβατα που εξακολουθεί να θέλει να τα σαλαγάει ο Θόδωρος εδω και 20 χρόνια. όταν του δινανε τις νίκες. Αν δεν συντριβούν οι “προδότες” Θόδωρε το κρίμα πάλι στο λαιμό σου θάναι , έτσι που τα κατάφερες και θέλεις να σε ξαναψηφίσουμε. Γιατί για την πάρτη σου παλεύεις κι όχι για τον Κασόλα αφού απεδείχθης ΑΦΙΛΟΣ ακόμη και μαζί του.
  Πέφτεις σε αντιφάσεις λέγοντας απο τη μιά οτι έδωσες εντολή στη δυάδα των “αποστατών” να βρούν με τον Κωνσταντάρα υποψήφιο κοινής αποδοχής ((άρα τον “‘εγραψες” τον Κασόλα) και μόλις οι άλλοι σου την “κάνανε” να λές ότι στηρίζεις Κασόλα.
  Θάπρεπε να ξέρεις οτι οι κωλοτούμπες για την ηλικία σου και το βάρος σου είναι απαγορευτικές.
  Οσο για τον έτερο Θόδωρο που όπως λέει ο φίλος μας ” περνάει στις ποιο απομακρισμένες γωνιές του Δήμου χωρίς να τον παίρνει είδηση κανένας” το κακό με αυτόν , αυτό είναι: Aκόμη δεν τον έχει πάρει κανένας είδηση

 4. θερμιώτης

  Και τα χειρότερα έτσι που τα κατάφερες Δήμαρχε είναι πίσω. Περίμενε να δείς τι έχεις να ακούσεις απο τον ίδιο τον Κασόλα την επαύριον των εκλογών .Γιατί είναι σίγουρο οτι θα σου σύρει τα εξ αμάξης με τους χειρισμούς σου.

 5. θερμιώτης

  Από επίδειξη γνωμικών καλά το πάει η ανακοίνωση.
  Το ότι θα φτάνατε παραμονές εκλογών για υποψήφιο κοινής αποδοχής δεν μας το λές. Το ότι ο Κασόλας ήταν αμετακίνητος στη θέση του παρά και τη δική σου προσπάθεια να βρείτε άλλον υποψήφιο πάλι δεν μας το λές. Γράφεις Θόδωρε: Μετά από μακρά συζήτηση αποφασίσθηκε ο κ. Κωστακόπουλος και η κ. Καλημέρη να συνεχίσουν τη συζήτηση με τον κ. Κωνσταντάρα για την εξεύρεση υποψηφίου κοινής αποδοχής. Ερώτημα: Ο Κασόλας την ήξερε αυτή την κίνηση? Γιατί δεν μίλησες ΕΣΥ απευθείας με τον Κωνσταντάρα, μήπως για να μην πάρεις την ευθύνη ή γιατί ήθελες να τους διώξεις για νάχεις μετα να λές?
  Τι κάθεσαι τώρα και απολογείσαι, επειδή σου χάλασε η σούπα? Εσύ δεν είπες στους συνεργάτες σου να πάνε να κόψουν το λαιμό τους, αυτό γιατί δεν το λές ? Και η εντολή σου τότε ή το πρόβλημα τώρα ποιο έιναι τελικά, μιλήστε με τον Κωνσταντάρα , αλλά προσέξτε τι θα πείτε, μην το πάτε παραπέρα, διαπραγματευθείτε ,ξαναγυρίστε πίσω, μην «ερωτοτροπήσετε» μαζί του ? Η λανθασμένη επιλογή σου όπως λές ηταν ο Κωστακόπουλος και η Καλημέρη. Δηλαδή αν έδινες την εντολή σε κάποιον άλλον θα τα κατάφερνε καλύτερα? Με σένα από πίσω αμφιβάλλω, το αποτέλεσμα ίδιο και απαράλαχτο θα ήταν.
  Με τον Κωνσταντάρα δεν μιλάτε? Δεν έχετε τηλεφωνηθεί καθόλου?
  Καλύτερα ας μην την έκανες την ανακοίνωση Θόδωρε.
  Παράγραφος 1 και 2 εισαγωγή
  Παράγραφος 3 και 4 που είναι το ζουμί μας λές αοριστίες με ελιγμούς
  Και οι υπόλοιπες παράγραφοι απάντηση επι προσωπικού στον Βρούτο

 6. Γιάννης

  Και βέβαια δεν πρέπει να τον πάρει είδηση κανένας, γιατί “όποιος καίγεται απ’ το χυλό φυσάει και το γιαούρτι” όπως είναι γνωστό, φίλε Θερμιώτη.Δεν είναι μακριά όλα όσα υπέστη από τους “έμπιστους και θερμούς “συμπορευτές του. Όσο, για όσους από εσάς διαλέξατε την παράταξη ¨ευρείας αποδοχής”, μην νομίζετε πως σας έστρωσαν δάφνες. Ρωτήστε ένα από τα παλιά στελέχη που είχαν εκλεγεί με την παράταξη Κωνσταντάρα,ποια γραμμή δίνει στους ψηφοφόρους. Ψηφίστε όλους τους παλιούς και όχι αυτούς που ήρθαν απ’τον Πορφύρη.Και όσο για το Βρούτο , η χαρά του ήταν απερίγραπτη για την πρόταση που του κάνανε, μόνο που δεν γνώριζε το σχόλιο του “καλού του συνοδοιπόρου. Υ.Γ. Ψάξε αυτό που σου είπα για τον παλιό.

 7. θερμιώτης

  Φίλε Γιάννη
  Ποιοί είναι οι “έμπιστοι και θερμοί συμπορευτές” του Κασόλα? Τα κακά “τσιράκια” του Πορφύρη, αυτούς εννοείς? Και ποιούς πρέπει να εμπιστευθούμε, τα καλά “τσιράκια” του Πορφύρη? Και ποιά είναι αυτά, όσοι μείνανε στον Κασόλα?
  Μήπως ο Κασόλας μας προέκυψε από παρθενογένεση και δεν το γνωρίζουμε?
  Ρώτα κι εσύ για τον αμερόληπτο Πορφύρη τι προτείνει στους ψηφοφόρους του σήμερα και ποιά γραμμή δίνει.
  Λυπάμαι αλλά όταν είμαστε υποχρεωμένοι ακόμη και σήμερα να ακολουθούμε πιστά τις εντολές των σαλταρισμένων γκουρού της εξουσίας καλά να πάθουμε για ο, τι μας συμβεί στο μέλλον.
  Τα γεροντικά πείσματα μόνο κακό κάνουν.
  Για όλο αυτό τη μπαχαλοποίηση που δημιουργεί ακόμη και σήμερα ο Μεγάλος Θεόδωρος, αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνος είναι ο ίδιος και πήρε και στο λαιμό του και τον Κασόλα. Γιατί κλαίει και οδύρεται σήμερα, για την υστεροφημία του? Οτι έχτισε επι 20 και πλέον χρόνια τα γκρέμισε σε 15 μέρες. Μόνο που ο Δήμος δεν είναι οικόπεδο του ,σπίτι του ή το Κούγκι για να του βάλει μπουρλότο για να πέσει ηρωικά μαχόμενος.
  Κι ενα τελευταίο -και σημαντικό-που πρέπει να θέσετε σαν ερώτημα στον Θοδωράκη το Δήμαρχο μας
  ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ όλες αυτές τις μέρες των “διεργασιών” και τι είπαν μεταξύ τους?
  Αυτά για να μη μας δουλεύει ο Δήμαρχος γιατί για ενα πράγμα είμαι σίγουρος.
  Θα τα ακούσει απο τον Κασόλα και πολύ χοντρά. Δεν θέλουμε να γίνει κιοτής-είναι και το ίματζ βλέπετε- απλά να μιλά λιγόερο.
  ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΣΙΓΑΝ για να πώ και εγω το αρχαίο γνωμικό μου που είναι της μόδας τις τελευταίες μέρες.

 8. γιώργος

  προβλέπω.. πρώτη κυριακή το βράδυ και αφού βγουν κάποια αποτελέσματα και θα ναι μπροστά ο κωνσταντάρας θα φωνάξει ο κωνσταντάρας στον αντωνάκη γεια σου αντιδήμαρχέ μου… και μετά το γραφείο θα μετατραπεί σε ρινγκ έχουμε γέλιο να ρίξουμε!!!

 9. Γιάννης

  Επειδή φίλε Θερμιώτη, όλοι είμαστε ενήμεροι παρόλο που δεν είμαστε δίπλα στον επί χρόνια Δήμαρχός σας, για τις επισκέψεις του στον Κωνσταντάρα, όσο και για τις επαφές του με τους “καλούς του ” φίλους, αφού και μάτια έχουμε και αυτιά,”αρκεί να μην τυφλωθούμε και να μην κουφαθούμε με όλα αυτά”,καταθέτω τον εξής συλλογισμό μου. Αφού ο Κασόλας, δεν προέκυψε από παρθενογένεση , δεν ήταν άξιος και ικανός και δεν μπορούσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, γιατί τον οδήγησαν στη συγκρότηση ψηφοδελτίου και αφού έφτασε σε μεγάλο αριθμό υποψηφίων τον παράτησαν ; Επειδή μια χούφτα άνθρωποι είμαστε , γνωρίζουμε πως ούτε Πορφύρη ούτε Κωνσταντάρα ήθελε ο λαός. Η” καλή ” λύση, ήταν ο Κασόλας για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ή μήπως δεν άρεσε κάτι από το πρόγραμμά του;( λέω εγω τώρα). Μόνο που όλο αυτό που κάνανε, είτε τους αρέσει η λέξη είτε δεν τους αρέσει λέγεται ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Όσο για το ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΣΙΓΑΝ ταιριάζει μόνο στον Κασόλα αφού είναι ο μόνος που ως τώρα δεν πήρε μέρος στα γραφόμενα αυτών των ημερών. Και επειδή θα μου πεις ,πως ότι ούτε ο Κωνσταντάρας έχει γράψει, σου λέω πως ο τρόπος σκέψης του φαίνεται ακόμη και όταν αναθέτει σε άλλον να γράψει.

 10. θερμιώτης

  Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, ως κωμωδία ή ως τραγωδία? Θα το δείξει ο καιρός.
  Όταν όμως την αντιγράφουν κάποιοι λάθος, σπέρνοντας ανέμους ή βάζοντας λάσπη στον ανεμιστήρα παρασυρμένοι από μικροσκοπιμότητες και προσωπικές υστεροβουλίες ,αναμενόμενο είναι ότι θα θερίσουν κάποτε θύελλες.
  Επειδή τα πράγματα «χοντραίνουν» και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα οι αντιπαραθέσεις και όλα αυτά από αποκλειστική υπαιτιότητα του Δημάρχου , εγώ σαν θεατής και ψηφοφόρος του επι 16 χρόνια που δεν ανέχομαι να μου προσβάλει τη νοημοσύνη ο κάθε Πορφύρης (κι αρκετά πιά!!) , με αναγκάζει να του απευθύνω τα εξής:

  Είναι εύκολο Δήμαρχε να μιλάς για προδότες και κατάντια των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων σου, μόνο που δεν μπορείς να καθαρίσεις τις όποιες απορίες μας μέσα σε 3 γραμμές της ανακοίνωσης σου όταν γράφεις αυτολεξεί οτι:
  «Κυριακή Βαΐων απόγευμα και ώρα 7.00 μ.μ, γίνεται σύσκεψη στο Δημαρχείο στην οποία συμμετείχαν η κ. Καλημέρη, ο κ. Κωστακόπουλος, ο κ. Κασόλας κι εγώ. Μετά από μακρά συζήτηση αποφασίσθηκε ο κ. Κωστακόπουλος και η κ. Καλημέρη να συνεχίσουν τη συζήτηση με τον κ. Κωνσταντάρα για την εξεύρεση υποψηφίου κοινής αποδοχής»

  Kυριακή των Βαίων με έτοιμο σχεδόν το ψηφοδέλτιο (έτσι λέει ένας φίλος πιο πάνω) και εσύ δίνεις εντολή για εξεύρεση υποψηφίου κοινής αποδοχής; !!!!!
  Ετσι σοφός και παλιοκαραβάνα που είσαι τι τους ορμήνεψες να διαπραγματευθούν δεν μας είπες και τι τέλος πάντων δεν έκαναν σωστά στη συζήτηση με τον Κωνσταντάρα ? Εσύ τηλέφωνο δεν είχες να μιλήσεις με τον Κωνσταντάρα, ή μίλησες και ντρέπεσαι να το πείς? ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ , ΑΣΠΙΛΟΣ !!! Αλλοι μίλησαν με τον Σπύρο και διαπραγματεύθηκαν λάθος!!
  Μέχρι τότε τους εμπιστευόσουν τους συνεργάτες σου και ξαφνικά αυτοί τρελάθηκαν και «Μεγάλη Δευτέρα πρωί, η απαρχή της προδοσίας, ήρθαν στο γραφείο μου και οι δύο κι ενώ περίμενα τ’ αποτελέσματα από τη συζήτηση, η οποία ποτέ δεν έγινε μου ανακοίνωσαν ότι προσχωρούν στο ψηφοδέλτιο του κ. Κωνσταντάρα»
  ΜΗΠΩΣ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ Η ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ?
  Στ αλήθεια ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ? Είσαι σίγουρος και θέλεις να σε πιστέψουμε ? Ηρθαν στο γραφείο σου , σου είπαν ότι σε εγκαταλείπουν χωρίς καμιά άλλη εξήγηση? Μπήκαν μέσα ή σου το είπαν από την πόρτα εκείνη την αποφράδα Μεγάλη Δευτέρα ?

  ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ κε ΘΟΔΩΡΕ στο λαό που σε ψηφίζει για πέντε τετραετίες και δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο :

  -Πές μας τι είπες στους «Βρούτους» να πούν και τι δεν έκαναν σωστά
  -Πές μας τι τους είπες να διαπραγματευθούν και δεν το έκαναν ή το κατάλαβαν λάθος
  -Πές μας τι οδηγίες τους έδωσες και σε αγνόησαν, ποιο θα έπρεπε να είναι το πλαίσιο συζήτησης
  -Πές μας τι σε πείραξε από αυτά που συζήτησαν
  -Πές μας τι ανταλλάγματα πέτυχαν με τον Κωνσταντάρα και κάνανε το σάλτο μορτάλε
  -Η απαρχή της προδοσίας έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα (έτσι λές) , μετά τι ακολούθησε και κάνανε τη νέα αρχή οι προδότες?
  -Τον Κωνσταντάρα (που δεν μιλάτε γιατί αλλιώς θα το χειριζόσουν εσύ, αλλά …τελικά δεν το έκανες !!) τον αφήνεις έξω από κάθε κριτική. Μόνο εκείνα τα παλιόπαιδα τα ατίθασα (οι κακοί μαθητές της ανακοίνωσης σου) φταίνε. Γιατί? Εχεις κάποιο «προβληματάκι» με τον Κωνσταντάρα ? Λέμε….τώρα !!
  -Εσύ μόνο είχες την αγωνία να πετύχει ο Κασόλας , οι προδότες ήταν αμέτοχοι? Αυτή σου την αγωνία πως την εξέφρασες ? Με παραγγελίες στον Κωνσταντάρα και διαπραγματεύσεις ?

  ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ , ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:

  Γιατί θάπρεπε να σε ακολουθούν οι συνεργάτες σου σε κάθε παλινωδία σου, μεταφέροντας τη συνεχή τρικυμία του μυαλού σου σε εκείνους όταν κάθε 24ωρο άλλαζες συνέχεια γνώμες (δείγμα του πόσο δεν εμπιστευόσουν τον Κασόλα ) και με την «Ολύμπια ψυχραιμία και ηρεμία» που σε πάντα σε διέκρινε, τη Μεγάλη Δευτέρα τους είπες ας κάνουν ότι θέλουν και να πάνε να κόψουν το λαιμό τους ?
  Μήπως ήθελες να επαναφέρεις αφανώς το πρόσωπο σου στο προσκήνιο, όσο και αν μας διαβεβαίωνες περί του αντιθέτου?
  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ Κι οχι με αοριστίες αλλά με γεγονότα . Αλήθεια δεν έχεις καταλάβει ακόμη σε ποιους απευθύνεσαι?
  Οσο κι αν φωνάζεις τώρα δεν σε πιστεύει κανένας. Τον Κωνσταντάρα θα τον κρίνει η Ιστορία, αφού αποφάσισες να τον επαναφέρεις στα δημοτικά όπως και τον Κασόλα. Νέοι είναι και το μέλλον είναι μπροστά τους, ας τους δοκιμάσουμε κι αυτούς , για όποιον αποφασίσουν οι ψηφοφόροι (κι όχι εσύ) κι εξ άλλου θα υπάρξει ζωή στον «πλανήτη» Θέρμο και μετά τον Πορφύρη. Το μόνο σίγουρο.
  Eχεις μπέρδεψει τα μακρινό 1965 των Ιουλιανών , των αποστατών και του ανένδοτου ,με τα Θερμιώτικα του Μάη του 2014 προσπαθώντας να δώσεις ένταση στο μικροκομματικό τους παιχνίδι για να δικαιολογήσεις τα λάθη σου. Προσβάλεις βάναυσα την ιστορία δεν το καταλαβαίνεις? Και τελικά σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι ?
  Λίγος σεβασμός σε όσους σε ακολούθησαν πιστά επι τετραετίες δεν θα έβλαπτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.