Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Ο Σ. Θεοδωράκης τα “άκουσε” στα Χανιά. “Για τους ανέργους είπατε τίποτα;”


Ο Θεοδωράκης τρώει κράξιμο στα Χανιά από CDemo83

 xania

Η δημοσιότητα και δη η κάθοδος σε εκλογές έχει και τα αρνητικά της. Επίθεση λεκτική δέχτηκε ο ιδρυτής του κόμματος “Το Ποτάμι” στα Χανιά.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα της ομιλίας του κ. Θεοδωράκη. Κάποια στιγμή ένας σχετικά ηλικιωμένος κύριος, με έντονη την κρητική προφορά απευθύνθηκε στον ίδιο λέγοντας του:

“Για το ενάμισι εκατ. ανέργους είπατε τίποτα;”

“Ναι” του απαντά ο κ. Θεοδωράκης αλλά δεν αρκεί αυτό στον κύριο ο οποίος επιμένει:

“Για την παγκόσμια κρίση είπατε τίποτα; Τίποτα δεν είπατε”, ακούγεται να λέει.

Την Κυριακή πάντως συνέχισε την περιοδεία του μιλώντας στο Ηράκλειο.

Επισκέφτηκε την έκθεση κρασιών “ΟΙΝΟΤΙΚΑ” στις Μαλάδες και έκανε μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου συνομιλώντας με πολίτες.

Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δε σχολιάζει και δεν μένει στις δημοσκοπήσεις γιατί κάθε μέρα “το Ποτάμι” περνάει από δημοσκόπηση.

Επίσης επισήμανε ότι δεν του έγινε ποτέ πρόταση, και δεν θα μπορούσε να του γίνει, να ηγηθεί της μεγάλης κεντροαριστεράς παράταξης, όπως είχε πει ο κ. Μπίστης.

“”Το Ποτάμι” είναι ποτάμι, είναι μόνο του, έχει πολύ κόσμο ήδη θα έχει κι άλλο στη συνέχεια, δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι συμπράξεις, ούτε οι διαπραγματεύσεις σε κλειστά δωμάτια, ούτε οι συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Θα προχωρήσουμε, θα είναι όλα διάφανα και ο σκοπός μας είναι να δυναμώσουμε το Ποτάμι”, είπε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Θεοδωράκης για το ξεκίνημα από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, λέγοντας:

“Ήλθα γιατί πρέπει να πάρω δύναμη και από την Κρήτη παίρνω δύναμη. Έχω μια άποψη, και την έχω γράψει πολύ παλιά, ότι είσαι το χώμα που έχεις πατήσει όταν γεννήθηκες, άρα λοιπόν δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς , ξεκινάω από τα χώματα που πάτησα”.

Αναφερόμενος στο ευρωψηφοδέλτιό του, προανήγγειλε ότι θα μετέχουν και Κρητικοί σ΄ αυτό προσθέτοντας πως τις επόμενες ημέρες θα δώσει μια καλή γεύση του.

Η περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη, ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τελευταίο σταθμό το Λασίθι.

http://news247.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κακος χαμος

    Τι να πει; Ότι 1,5 εκατομμύριο είναι άνεργοι στον ιδιωτικό τομέα και όλη μέρα στα κανάλια παίζει ο δημόσιος τομέας και τι θα γίνουν 20χιλιάδες; 15πλάσιοι άνθρωποι κοιτάνε στις ειδήσεις και ξέρουν ότι δεν πρόκειται να βρουν δουλειά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.