Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Πάτρα: Νέα επεισόδια έξω από την Πειραική – Πατραική μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ

Πάτρα: Νέα επεισόδια έξω από την Πειραική – Πατραική μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ

Πάτρα τώρα: Νέα επεισόδια έξω από την Πειραική – Πατραική μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ. Κρανοφόροι με ρόπαλα, πέταξαν βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς

Νεότερη ενημέρωση 21.30′

Νέα επεισόδια αυτή την ώρα στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της Πειραικής Πατραικής. Κρανοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χημικών προς τους συγκεντρωμένους.

Πρώτη ενημέρωση 18.50′
Κλειστή παραμένει αυτή την ώρα η Ακτή Δυμαίων στο ύψος της εισόδου στο νέο λιμάνι της Πάτρας, στην Πειραϊκή Πατραϊκή, καθώς λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε πορεία των κατοίκων των Ιτιών από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο προς το σημείο.
Υπάρχει η ενημέρωση πως οι κάτοικοι θα κατευθυνθούν σήμερα στο χώρο του πρώην εργοστασίου του Λαδόπουλου όπου στην αίθουσα συνεδριάσεων βρίσκεται σε εξέλιξη το Δημοτικό Συμβούλιο που συζητά προ ημερησίας διατάξεως λόγω κατεπείγοντος το μεταναστευτικό ζήτημα.
Στο μεταξύ μετά την χθεσινή παρουσία των ακροδεξιών στοιχείων της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για νέα συγκέντρωση μελών της και τυχόν κινητοποίηση.
Πάντως οι αστυνομικές δυνάμεις της Αχαΐας έχουν ενισχυθεί κατά πολύ από συναδέλφους τους από την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία, την Κορινθία και την Μεσσηνία, καθώς και άλλες διευθύνσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν φαινόμενα όπως τα χθεσινά.
Εξάλλου η Αστυνομία πραγματοποιεί συχνές περιπολίες τόσο στα στέκια των αντιεξουσιαστών στο Μαραγκοπούλειο στην οδό Γούναρη, αλλά και στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου, όσο και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην οδό Γερμανο.

http://patrastimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.